N nermink Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2021 12 2 1 27 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nermink #1 Vajina iltihabım 2.kez tekrarladım Bu sefer daha şiddetli ağrım var ve kalçama vuruyor. Dah önce iltihap geçiren atlatan var mı lütfen yardımcı olun
Vajina iltihabım 2.kez tekrarladım Bu sefer daha şiddetli ağrım var ve kalçama vuruyor. Dah önce iltihap geçiren atlatan var mı lütfen yardımcı olun
E Engnzynp Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2019 873 301 53 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nermink #2 nermink .!.: Vajina iltihabım 2.kez tekrarladım Bu sefer daha şiddetli ağrım var ve kalçama vuruyor. Dah önce iltihap geçiren atlatan var mı lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla... İltihap derken nasıl bi iltihap? Doktora gittiniz mi? Akıntınız nasıl?
nermink .!.: Vajina iltihabım 2.kez tekrarladım Bu sefer daha şiddetli ağrım var ve kalçama vuruyor. Dah önce iltihap geçiren atlatan var mı lütfen yardımcı olun Genişletmek için tıkla... İltihap derken nasıl bi iltihap? Doktora gittiniz mi? Akıntınız nasıl?
N nermink Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2021 12 2 1 27 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nermink #3 Engnzynp .!.: İltihap Engnzynp .!.: İltihap derken nasıl bi iltihap? Doktora gittiniz mi? Akıntınız nasıl? Genişletmek için tıkla... Doktora gittim iltihap demişti ilaç verdi 2 hafta sonra tekrarladı bu sefer kalçama vuruyor ağrısı tekrar gidecem Genişletmek için tıkla...
Engnzynp .!.: İltihap Engnzynp .!.: İltihap derken nasıl bi iltihap? Doktora gittiniz mi? Akıntınız nasıl? Genişletmek için tıkla... Doktora gittim iltihap demişti ilaç verdi 2 hafta sonra tekrarladı bu sefer kalçama vuruyor ağrısı tekrar gidecem Genişletmek için tıkla...
H Hatic deniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2021 146 85 48 36 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nermink #4 Yani bende mantar ve enfeksiyon olmuştu ama iltihap. Yani ttekrra eden şeyler maalesef
N nermink Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2021 12 2 1 27 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nermink #5 Hatic deniz .!.: Yani bende mantar ve enfeksiyon olmuştu ama iltihap. Yani ttekrra eden şeyler maalesef Genişletmek için tıkla... ilaç dışında bitkisel şeyler içiyor musunuz acaba, bugün tekrar gittim 2 merhem verdi
Hatic deniz .!.: Yani bende mantar ve enfeksiyon olmuştu ama iltihap. Yani ttekrra eden şeyler maalesef Genişletmek için tıkla... ilaç dışında bitkisel şeyler içiyor musunuz acaba, bugün tekrar gittim 2 merhem verdi
H Hatic deniz Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Nisan 2021 146 85 48 36 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi nermink #6 nermink .!.: ilaç dışında bitkisel şeyler içiyor musunuz acaba, bugün tekrar gittim 2 merhem verdi Genişletmek için tıkla... Yok içmedim hiç
nermink .!.: ilaç dışında bitkisel şeyler içiyor musunuz acaba, bugün tekrar gittim 2 merhem verdi Genişletmek için tıkla... Yok içmedim hiç