Bulunduğun şehirde medi.. cana hast.varsa kadın doğumdan giriş yaparak, orada 14 tipe 1.750.00 tl’ ye yapıyorlar. Özel ve küçük tıp merkezlerinde de uyguna yaptırabilirsin.merhaba geçmiş olsun hpv tiplemesini kaç tl şuanda acaba
ben de yaptırmak istiyorum ama devlet yapmıyor
Çok geçmiş olsun, hangi tip vardı sizde. Rahim ağzında lezyon oluşturması ne kadar zaman aldı ve kolposkopi olmuş muydunuz?geçmiş olsun ben de sağlıkçıyım. siğillerini yaktırman bence daha kalıcı sonuç verecektir. benim de rahim ağzında lezyon yaptı;2 ay önce konizasyon oldum. birde klitorisimde beyaz bişey vardı;o anda yakmıştı. tekrar çıktı. bugün yine yakacak
Çok geçmiş olsun bende senin süreç gibi iç kisimdakilere lazer önermesi vajine girişi diye muhtemelen hpv ama tekrar gisicem sigara düşmanı dedi bana bu hastalıkKızlar merhaba, 1 ay önce vajinamın dış dudağında 3 tane siğil farkettim. Sağlıkçıyım ve siğillerin dış görünüşünden kondilom olduğunu hemen anladım. Farkettiğimin ertesi günü kadın doğuma gidip Smear testi verdim, aynı gün siğilleri kriyo ile dondurdular. Smear testim negatif çıktı. Kriyodan 2 hafta sonra kontrole gittim ve tekrar dondurdu 2 tanesini fakat ardından inanılmaz bir hızla vajinamın farklı yerlerinde siğiller çıkmaya başladı Şuan vajinamın içinde de siğiller var, parmağımı 2-3 cm ilerletince hissedebiliyorum ve beni endişelendiren kısım burası. Cuma günü Hpv tiplemesi yapılması için özel bir hastaneden randevu aldım, stres yapmamaya çalışıyorum ama endişeliyim maalesef. Yaşım 25. 1 haftadır çörek otu yağı ve AHCC kullanmaya başladım, yeşil çay içiyorum. Sigarayı bıraktım. Vajinanın içinde siğil çıkanlarınız oldu mu? Nasıl bir tedavi yöntemi uygulanacak oraya, bilen veya tecrübe edeniniz var mı?
Zeynep kamil yapıyormerhaba geçmiş olsun hpv tiplemesini kaç tl şuanda acaba
ben de yaptırmak istiyorum ama devlet yapmıyor
Evet benımde vajinanın içinde siğillerim çıkmıştı farketmesi biraz zor yine aynı yöntemle uyuşturup yakılıyorKızlar merhaba, 1 ay önce vajinamın dış dudağında 3 tane siğil farkettim. Sağlıkçıyım ve siğillerin dış görünüşünden kondilom olduğunu hemen anladım. Farkettiğimin ertesi günü kadın doğuma gidip Smear testi verdim, aynı gün siğilleri kriyo ile dondurdular. Smear testim negatif çıktı. Kriyodan 2 hafta sonra kontrole gittim ve tekrar dondurdu 2 tanesini fakat ardından inanılmaz bir hızla vajinamın farklı yerlerinde siğiller çıkmaya başladı Şuan vajinamın içinde de siğiller var, parmağımı 2-3 cm ilerletince hissedebiliyorum ve beni endişelendiren kısım burası. Cuma günü Hpv tiplemesi yapılması için özel bir hastaneden randevu aldım, stres yapmamaya çalışıyorum ama endişeliyim maalesef. Yaşım 25. 1 haftadır çörek otu yağı ve AHCC kullanmaya başladım, yeşil çay içiyorum. Sigarayı bıraktım. Vajinanın içinde siğil çıkanlarınız oldu mu? Nasıl bir tedavi yöntemi uygulanacak oraya, bilen veya tecrübe edeniniz var mı?
Bu sigiller nerden bulaşmış olabilir aktif cinselleginiz var mı aynı durum bende de var Dr um bir sıvı ilaç sürerek yaktığını söyledi ama hiç bir değişme yok ve daha cogaldiKızlar merhaba, 1 ay önce vajinamın dış dudağında 3 tane siğil farkettim. Sağlıkçıyım ve siğillerin dış görünüşünden kondilom olduğunu hemen anladım. Farkettiğimin ertesi günü kadın doğuma gidip Smear testi verdim, aynı gün siğilleri kriyo ile dondurdular. Smear testim negatif çıktı. Kriyodan 2 hafta sonra kontrole gittim ve tekrar dondurdu 2 tanesini fakat ardından inanılmaz bir hızla vajinamın farklı yerlerinde siğiller çıkmaya başladı Şuan vajinamın içinde de siğiller var, parmağımı 2-3 cm ilerletince hissedebiliyorum ve beni endişelendiren kısım burası. Cuma günü Hpv tiplemesi yapılması için özel bir hastaneden randevu aldım, stres yapmamaya çalışıyorum ama endişeliyim maalesef. Yaşım 25. 1 haftadır çörek otu yağı ve AHCC kullanmaya başladım, yeşil çay içiyorum. Sigarayı bıraktım. Vajinanın içinde siğil çıkanlarınız oldu mu? Nasıl bir tedavi yöntemi uygulanacak oraya, bilen veya tecrübe edeniniz var mı?
Siğil cinsel yolla bulaşır ilaçla uğraşmadan en etkili çözüm koterle yaktırın.Bu sigiller nerden bulaşmış olabilir aktif cinselleginiz var mı aynı durum bende de var Dr um bir sıvı ilaç sürerek yaktığını söyledi ama hiç bir değişme yok ve daha cogaldi
merhaba şu an durumun nasıl benim de vajina içinde siğillerim var ahcc kullanıyorumKızlar merhaba, 1 ay önce vajinamın dış dudağında 3 tane siğil farkettim. Sağlıkçıyım ve siğillerin dış görünüşünden kondilom olduğunu hemen anladım. Farkettiğimin ertesi günü kadın doğuma gidip Smear testi verdim, aynı gün siğilleri kriyo ile dondurdular. Smear testim negatif çıktı. Kriyodan 2 hafta sonra kontrole gittim ve tekrar dondurdu 2 tanesini fakat ardından inanılmaz bir hızla vajinamın farklı yerlerinde siğiller çıkmaya başladı Şuan vajinamın içinde de siğiller var, parmağımı 2-3 cm ilerletince hissedebiliyorum ve beni endişelendiren kısım burası. Cuma günü Hpv tiplemesi yapılması için özel bir hastaneden randevu aldım, stres yapmamaya çalışıyorum ama endişeliyim maalesef. Yaşım 25. 1 haftadır çörek otu yağı ve AHCC kullanmaya başladım, yeşil çay içiyorum. Sigarayı bıraktım. Vajinanın içinde siğil çıkanlarınız oldu mu? Nasıl bir tedavi yöntemi uygulanacak oraya, bilen veya tecrübe edeniniz var mı?