vajina iç dudaklarında sürekli ölü deri üremesi

solmayancicek

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
21
1
286
Ankara
arkadaşlar vajina iç dudaklarımda , sürekli ve gerçekten itina ile temizlik yapmama rağmen ölü deriler oluşuyor. öyle ki duşta tertemiz yıkıyorum, çıktıktan 10 dk sonra tuvalete falan gittiğimde tekrar ölü derilerle karşılaşıyorum dokunduğumda. yani ıslanınca anlaşılıo kuruyken bi şey yok. ama çok rahatsız oluyorum. aynı sorunu yaşayan fikri olan var mı acaba?

ya hani vücudumuza kese yaptığımızda ölü deriler çıkar ya, ben vajinamı yıkarken hiç ovalamama gerek kalmadan öyle şeyler gelio elime. ya anlamıyorum bu konudaki sorunumu bende (( ama çok rahatsızım bundan. eşimin orama dokunmasını hiç istemiyorum izin vermiyorum sırf bu yüzden. cinsel hayatımızı etkiliyo (( senağlama

ölü deri dediklerinin rengi ne? beyaz beyaz mı? belki mantardır onlar ölü deri değil de..kaşıntı falan var mı? çünkü genelde mantar rahatsızlığında parça parça pütür pütür beyaz akıntı gelir vajinadan sürekli bi şekilde. sen temizlesen de o tekrar oluşur, tedavi olana kadar da geçmez...bana öyle bişey gibi geldi bu. çünkü ölü deri olsa bile sürekli olması imkansız gibi bunun...ve o kısımda o kadar çok ölü deri oluşması da biraz zor...

evet akıntıdır o kuruduktan sonra beyaz pütürümsü oluyor
bi iki gündür bendede var anlayamadım:S
kaşıntı var mı sende?
doktora gidicem:S

arkadaşlar o akıntıyı biliyorum bu ara onu da yaşıyorum zaten, o ayrı ama bu çok farklı bişi, iki üç yıldır var. sanırım çok değişik bir durum. bu konuda da bi doktora görünsem iyi olacak ilginiz için teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…