- 22 Nisan 2019
- 21
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi starlena90
-
Annemle paylaşmaya çok çekiniyorum ama deneyecegim tesekkur ederimKimisininde agdadan dolayu sarkiyor. Kadinlarin genel sorunu o
Cekinelecek bisey yok . Annen oAnnemle paylaşmaya çok çekiniyorum ama deneyecegim tesekkur ederim
Yani şimdi herşey telefonda el altında, erkeklerin izlediği videolarda maglum süt gibi hanımlar estetikli estetikliler benimle ilk ten buluşmasında o şekilde gorup daha ilk gunden karamsarliga dusmese bari...Hiç korkma canım senin elinde olan bir şey değil ki bu hem evleneceğin kişi inşallah bu konuda detaylı bilgiye sahip değildir normali öyle zanneder hiç açıklama filan yapma yani o zaman ona seni eleştirme hakkı verirsin
Bizim onlardan olmadığımızı bilip evlensinler bence o iş için bakım yaptırıp belkide kaç tane ameliyata girip estetik yaptırıyorlar onlar inşallah karşına aklı başında biri çıkarda onlarla değil kalbinle ilgilenir bence sen şimdiden bunu düşünmeYani şimdi herşey telefonda el altında, erkeklerin izlediği videolarda maglum süt gibi hanımlar estetikli estetikliler benimle ilk ten buluşmasında o şekilde gorup daha ilk gunden karamsarliga dusmese bari...
Hiç bilmiyodum şimdiye kadar hiç ağda yapmadım korkudan.... Ama bu sarkma daha çok korkuttu beniKimisininde agdadan dolayu sarkiyor. Kadinlarin genel sorunu o
Agdada gererek cekmek gerekiyor.Hiç bilmiyodum şimdiye kadar hiç ağda yapmadım korkudan.... Ama bu sarkma daha çok korkuttu beni
Valla anlamam afedersiniz jilet kullanmak tmmda çabuk çıkıyo ağda iyi diye düşündüm ama korktumAgdada gererek cekmek gerekiyor.
İnşaallaah yaaBizim onlardan olmadığımızı bilip evlensinler bence o iş için bakım yaptırıp belkide kaç tane ameliyata girip estetik yaptırıyorlar onlar inşallah karşına aklı başında biri çıkarda onlarla değil kalbinle ilgilenir bence sen şimdiden bunu düşünme
Jilet kokunu dibinde biraktigi icin 2 gunde hop diye uzayiveriyor birde camasira takiliyor kasindiriyor aslinda can acitmadigi icin kolay yontem hem daha cabuk hemde acil durumlar icin kucucuk yanda tasinabilir fakat teni karatiyor diye biliyorumValla anlamam afedersiniz jilet kullanmak tmmda çabuk çıkıyo ağda iyi diye düşündüm ama korktum
Valla kaç yıldır kullanıyorum illaki olabilir ama şuan öyle bir sorunum yok ilerki zamanlarda belki olabilir... Bende bu aralar cesaret geldi ağda yapmak istedim ama sanırım korktum yaJilet kokunu dibinde biraktigi icin 2 gunde hop diye uzayiveriyor birde camasira takiliyor kasindiriyor aslinda can acitmadigi icin kolay yontem hem daha cabuk hemde acil durumlar icin kucucuk yanda tasinabilir fakat teni karatiyor diye biliyorum
Acısada öldurmez demisler hepi topu 2 3 saat yanar gecer yaValla kaç yıldır kullanıyorum illaki olabilir ama şuan öyle bir sorunum yok ilerki zamanlarda belki olabilir... Bende bu aralar cesaret geldi ağda yapmak istedim ama sanırım korktum ya
Korkuyu göze aldım sarkmaktan bahsediyorlar ayy tövbe yarabbimAcısada öldurmez demisler hepi topu 2 3 saat yanar gecer ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?