Herkese merhaba
Ben 16 yaşındayım ve bu iç dudak sarkması yüzünden son zamanlarda çok psikolojim bozuldu anlatamam sizlere. Daha önceden yoktu böyle birşey tuvalete gittiğimde bir et parçası gibi bişeyin sallandığını farkettim. Çok ince bi tabaka gibi ve rengi de uca doğru koyulaşıyor. Önce vajinamın kenarında olduğunu anlamadım yani başka birşey sarkıyor zannettim fakat sonra daha dikkatli incelediğimde sol vajinamın kenarının diğerine göre biraz uzun gibi olduğunu ve bi kısmının da et parçası gibi sarktığını farkettim. Ayakta dikilirken sanki ikisinin arasında gibi duruyor ama tuvaletimi yaparken falan resmen sarkıyor çok belli. Daha önceden yoktu böyle birşey neden oldu hiç anlamıyorum günlerdir ağlıyorum sabah akşam kafayı yiyicem artık. Ameliyat falan olamam, ben daha anneme gösteremiyorum ve de fiyatlar çok pahalı zaten. Çok utanıyorum zar zor anneme anlattım ama o da belki biyere çarpmışsın şişmiştir kendi kendine geçer falan diyor inanın 2 günde psikolojim bozuldu nolur yardım edin. Bu ameliyatsız kendi kendine geçer mi veya bi ilacı falan yokmu egzersiz falan bişey yokmu tek yol ameliyat mı yani? Kafayı yiyicem nolur yardım edin.[/QUOTE