- 22 Nisan 2019
- 21
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi starlena90
Merhaba ablalarım ve varsa yaşıtlarım ben 18 yaşındayım, farkettiğim üzere vajinamın iç dudakları uzadı sarktı uçları da morardı, görüntüsü bacak aramı açtığımda hiç güzel gözükmüyor, ne anneme ne başkasına bu derdimi açamıyorum 1 yıl oldu farkedeli psikolojim nasıl bozuk anlatamam, tuvaletimi yaparken oradan parçacık sarkıyor elime geliyor esnek bişey çekince uzuyor, ileride ben de evleneceğim eşimin hayallerinin yıkılacağını düşünüyorum nebiliyim çok korkuyorum sanki yüzlerce defa ilişkiye girmiş gibi morarmış uçlarım, nasıl oldu anlam veremiyorum hayatımda 1 kez dahi olsun ağda yapıştırıp çekmedim jilette kullanmam, eldivenle ağır ağir özenle acıtmadan belkide 3 saate yakın uğraşıyorum, hijyenime temizliğime dikkat ediyorum mastübasyondan da uzağım fakat insan düşündükçe kendi kendinin dahi kalbini kırar mı yaa bu durumdan muzdarip ablalarım varsa beni bi aydınlatabilir mi ? Eğer ki ameliyat derseniz buna cesaret edemem masrafını ödeyemem ki zaten ben daha bu durumu anneme soyleyemiyorken gidip nasıl ameliyat olayım ? Acaba sevgilim nişanlım falan olduğunda ona bu konuyu anlatsam mı ? Biraz uzun oldu ama içimde 1 yılın sıkıntısı vardı anlayışlı olursanız nasıl makbule geçer anlatamam