- 2 Nisan 2023
- 76
- 12
- Konu Sahibi pembeajanda
4 aylık evliyim. Henüz eşimle cinsel birliktelik yasamadık. İlk başlarda ne kadar istesemde bacaklarım titriyor eşimin oraya yaklaşmasına izin bile vermiyordum istemsiz bir şekilde. Kafamda çok ağı çekecegim düşüncesi vardı. (Acı eşiğim düsük malesef.)Kendi kendime vajinismus tanısı koydum. Zamanla aşabileceğimizi düsündük. Aslında kısmen öyle oldu. Sadece ucunu sokmaya başladı, girdiği anda önce kendimi çekmeye başladım, sonra çekmesemde cığlık attığım için eşim çekmeye başladı. Bacagımdaki titremeler kesildi bu arada.O hissiyattan ilk etapta hoşlanmıyorum, tuhaf hissettiriyor. Şuan korkumu yenmiş vaziyetteyim büyük oranda.Önsevisme, ıslanma sağlandıktan sonra eşim yakınlaşıyor yine hafif girdiğinde devamı gelmiyor, çok zorlamasına izin vermiyorum tabi ama girmesi imkansızmış gibi bir duvara çarpıyormuş ve orası çok darmış gibi hissediyorum. Eşimde ben senin orayı kastığını hissediyorum diyor. Galiba istemsiz kastığım için vajina kendisini kapatıyor olabilirmi? Sonuçta esneyen bir yer. Bu hissi nasıl aşarım bilmiyorum, yol katedebildiğimiz için aşacağımıza inanmaktan başka bir şey elimden gelmiyor. Tecrübesiz fikri olan varsa sevinirim.