• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina girişinde sertlik

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.291
598
Ekledigim resimde vajina olarak gösterilen yerde.

Üç dört gündür bir doluluk hissi vardı, bir kere de eşimle birliktelik denedik ama acıdığı için bıraktık. Ertesi gün ayna ile baktım göremedim. İdrardan sonra peçete ile silerken vs de ağrı oluyordu.

Neyse bugün tekrar baktım ve o sertliği gördüm. Sanki icerisi, dışarıya doğru büyümüş gibi.

Doktora gitmek konusunda cekincelerim var pandemi sebebiyle. Ankaradayim ve en yakın devlet hastanesi pandemi hastanesi.

Sizce ne olabilir, başına gelen var mı?

Eklentiler

• IMG_20200702_133632.webp
    IMG_20200702_133632.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 3.281
Geçmiş olsun. Muhtemelen enfeksiyon diyordum ki, bakınmışdınız zaten.. acil şifalar..

Ablam da onu dedi, onda da varmis.

Dayanamadım hemen hastaneye gittim. Enfeksiyon dedi. Ancak içeri doğru çok yayılmış, o yüzden şişme yapmış. Bir sürü ilaç aldım geldim. Umarım geçer.
Çok geçmiş olsun. Ben de sanki vajinam dışarıya doğru büyümüş gibi hissediyorum kaşıntı da var. Ama ağrım yok. Randevu aldım ama haftaya gidebileceğim. Ayrıca bekar olduğum için doktor muayene etmezse diye çekiniyorum. Siz de nasıl oldu muayen etti mi veya örnek aldı mı? Daha iyi misiniz?

Çok geçmiş olsun. Ben de sanki vajinam dışarıya doğru büyümüş gibi hissediyorum kaşıntı da var. Ama ağrım yok. Randevu aldım ama haftaya gidebileceğim. Ayrıca bekar olduğum için doktor muayene etmezse diye çekiniyorum. Siz de nasıl oldu muayen etti mi veya örnek aldı mı? Daha iyi misiniz?
Bekar olup olmamanız önemli değil, ilişki geçmişiniz önemli. Bakire değilseniz ayrıntılı muayene eder. Belirtirsiniz bu şekilde. Bakire iseniz dıştan muayene eder.

Benim içeriden kültür örneği aldı, ince ultrason gibi bir aletle içeri girdi ve parmağı ile muayene etti. Zorlanmadım, daha önce de bu şekilde muayene olmuştum.

Henuz bir gün oldu. Bir değişiklik yok. Hala taş gibi bir yumru var orda :(

Siz de aksatmadan mutlaka gidin. Enfeksiyondur muhtemelen. Bakirelik durumunu belirtirsiniz. Ona göre muayene ederler. Geçmiş olsun.

Bekar olup olmamanız önemli değil, ilişki geçmişiniz önemli. Bakire değilseniz ayrıntılı muayene eder. Belirtirsiniz bu şekilde. Bakire iseniz dıştan muayene eder.

Benim içeriden kültür örneği aldı, ince ultrason gibi bir aletle içeri girdi ve parmağı ile muayene etti. Zorlanmadım, daha önce de bu şekilde muayene olmuştum.

Henuz bir gün oldu. Bir değişiklik yok. Hala taş gibi bir yumru var orda :KK43:

Siz de aksatmadan mutlaka gidin. Enfeksiyondur muhtemelen. Bakirelik durumunu belirtirsiniz. Ona göre muayene ederler. Geçmiş olsun.
O sebeple sordum. İlişkim olmadığı için daha önce başka bi sebeple kontrole gittiğimde sadece ultrasonla bakılmıştı. Muayene etmezse ve tarifleyemezsem diye biraz tedirginim açıkçası. Konunuzu da görünce yazmak istedim. Teşekkür ederim cevapladığınız için.

Henuz bir gün oldu. Bir değişiklik yok. Hala taş gibi bir yumru var orda :(

Meehaban uzerinden bayagi gecmis aka aktif oldugunuz icin sormak istedim sonrasinda sorununuz cozuldu mu acaba , gecmis olsun bu arada...

Meehaban uzerinden bayagi gecmis aka aktif oldugunuz icin sormak istedim sonrasinda sorununuz cozuldu mu acaba , gecmis olsun bu arada...

Geçti ama iki üç ay arayla iki kere tekrarladı :( ben de aile hekimine gittim ve daha önce kadın doğum doktorunun yazdığı ilaçları yazdirip kullandım. Geçti sonra. Umarım tekrarlamaz. Eğer ki bir probleminiz varsa aksatmadan gidin. Kendiliğinden geçmez.

Back
X