kızlar merhaba, geçen gün yazmıştım ben de 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyo, yırtılma kanama oluyo diye..
sonunda bugun doktora gıttık Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya.. sonuç keşke düşündüğüm gibi ya da sizin yaşadığınız gibi vajinismus olsaydı.. ama hem darlık çok fazla hem de girişte et parçası var dedi.. vajinam yarım gibiymiş yani yarısı kör dedi
doktor bile parmagını ve tıbbi çubuk sokmaya calıstı o bile giremedi o kadar dar yani :/
Bizi Prof.Kılıç Aydınlı ya yönlendirdi. ancak o anlar ben çok karşılaşmadım böyle bir durumla dedi..o kadar korktum ki..
ve en kötüsü açık açık söylemedi ama operasyon gerekebilir dedi yani vajina genişletme
yarın kılıç beye de görünücem ama o da amelıyat derse kaçışı yok sanırım.. prof. sonuçta başkasına görünmem saçma olur..
ama bunun psikolojik yada ilaçla çözülebilecek bir durum olmasını o kadar istiyodum ki.. hastaneden çıktık eve gelene kadar ağladım
hayatımda hiç ameilyat hatta ciddi bir hastalık geçirmemişken şimdi böyle bir sebepten olmak çok zor gelıyor..
eşim en büyük desteğim Allah razı olsun hep yanımda hiç kötü bi şey hissettirmedi bana.. bugunde agladıgımda ben beklerim sen iyi ol yeterki dedi.. ama ben onun benim yüzümden şanssız oldugunu düşünüyorum ve çok üzülüyorum
onu mutlu etmeyi çok istiyorum çünkü..
umarım kolay aşabileceğim bir sorundur kızlar dua edin bana.. ve eğer sorununuz sadece Vajinismus yani psikolojıkse şükredin ve pes etmeyin bence.. keşke psikolojik olsaydı da uzun sürseydi sonucta beyninde bitiyo ama tıbbi olunca daha endişeli oluyosunuz sonrasını bılmıyosunuz çünkü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...