Vajina genişletme opr.

S

saziye19

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi saziye19
hanımlar vajınısmuslu bırı olarak vajına genısletme operasyonu hakkında bılgısı olandan yardım almak ıstıyorum.
sızce ıse yararmı boyle bı opr. varmı kızlık zarını actirma kestırme varmıs dıye duyumlar aldım. ne gıbı bı sansım olabılır acaba kestırınce. sızce ılıskıye gırebılırmıyım esımle

• Konu Sahibi saziye19
canım senin olayın psikolojik bence yine yardımcı olmaz bu operasyon bilmiyorum ne kadardır çekiyorsun bu olayı ama bende evlendiğimde 2 ay ilişkiye giremedim 8 günlük psikolojik tedavi sonucunda ve babaannemin yuhh be bizde kızdık kadın olduk öldükmü kocandan utanda yat ne var bu kadar büyütecek demesi kafama dank etti ve bir anda nasıl oldu anlamadım iş bitti hatta hiiiçççç acımadı kendi kendime dedim aman ne varmış bunda sinek ıssırsa daha çok acır sen tedaviye devam et zaten böyle şeye vajina olarak ihtiyacın varsa yani sorun vajinandaysa doktorun önerir.

• Konu Sahibi saziye19
bencede gerek yok

• Konu Sahibi saziye19
sen bilirsin ama bencede gerek yok..sonuçta kızlık zarını aldırıp ilişkiye giremeyenler bile oluyormuş..ya biraz dişini sıkacaksın yada yardım alacaaksın..ama ben dişini sıkmanı tavsiye ederim.))inan çok ta acı verici değil yoksa kimse yapamazdı

• Konu Sahibi saziye19
gecen aksam teke tek progrminda haydar dumen konuktu;
ilk defa dinledim konusmasini;

vajinusmusu tek seansta tedavi ettigini soyledi, bugune kadar 3000 kisi tedavi etmis;
birkez cagiriyorum ; sonra tlf. no veriyorum, tlf.dan gorusuyorum dedi, bir suru seanslara cagiran psikologlara para kaptirmayin dedi... anestezi ile birlikte olma, parmak egzersizi, yapay penis kullanimi, kizlik zari aldirma, vajina genisletme... bunlarin hepsi fasa fiso dedi; bu is beyin kaynakli dedi; cocuk dogurabilen bir organdan bahsediyoruz dedi , vajinusmusun cozumu cok basit dedi..
ama ayrintisini vermedi tabi..

bi yazilarini falan arastirin bakalim..

• Konu Sahibi saziye19
ben progmsanı takıp etmedım ama haydar dumennın recetesını okumustum uyusturup yanında eslerı bırletıge sokuyomus yanı ısteyenler hemen orda yapabılıyomus bence ck sacma

• Konu Sahibi saziye19
aaaaa bunu duymamistim.

cok sacma ,

hic olur mu oyle sey yaaa
:eek:lmaz:

• Konu Sahibi saziye19
Valla ben haydar dÜmene gıtmedım Çapa tıp fakÜltesı cınsel ıŞlev bozukluĞu bÖlÜmÜne bı gıttım doktorum hıÇ merak etme 1 haftada hazır olcaksın dedı 1 haftada boyunca 4 kere gıttım evdede sÖyledıĞı Şeylerı yaptım 8.gÜn eŞımle ılıŞkıye gırdım doktora gıttım olsada olmasada gel demıŞtı bızde baŞardık dedık tamamdır bundan sonra sık sık yapın ıyıce beynınız bunu kavrasın dedı.
Şuan 2 yıldır rahatÇa ılıŞkıye gırebılıyorum sorun vajınada deĞıl kızlar beyınde bazen kendımı sıkıyorum uygun olmayan pozısyonlarda ınanın aÇık olmasına raĞmen yıne canım acıyor ÇÜnkÜ beynım bÖyle ılıŞkıye gırersen canın Çok acır dıyor.
Artık bır Şekılde bır uzman yardımı ve onun Önerılerı ıle bunu yenmelısınız ama unutmayın haydar dÜmende olsa ıŞ yıne sızde ve eŞınızde bıtıyor allah kurtarsın zor bı durum.

• Konu Sahibi saziye19
Konu sahibi ve bölüm sorumlusu arkadaşımın dikkatine;
Konu Jinekoloji bölümünden ilgili bölüme taşınmıştır.

Zaten konu sahibide bırakıp gitmiş anlaşılan o ki

selam hayatım bende senin durumundaydım... daha sonra operasyonla genişlettim ve şuan gerçekten hiçbirşey hissetmiyorum. Kocam başka kadınlarla aldatıyor bile bile katlanıyorum. Normal zamanda bile içim görünür oldu. Geçen gün evde tek başımayken biraz şakalaşmak istedim en sonnda şarap şişesiyle tatmin oldum. Lütfen yaptırma hiç tavsiye etmiyorum.

nasıl yani şarap şişesiylebilmiyorumkismile

bir arkadaş genişletme değilde zarı delme gibi bir operasyon geçirdi yakın zamanda ama onunda faydası olmadı. şimdi psikolağa devam ediyor.
arkadaşların dediği gibi herşey beyinde bitiyor.

freeridetr, küçültmek falan olmuyormu ameliyattan sonra.

o ne ya ne garip şeyler aklım aklım almadı valla neyys...

bencede genişletmek çözüm değil ozaman hissisleşme olur gibime geliyor
sadece beyinde bitecek bir işi ameliyat masasına yatırmamının faydası olmaz.
başlına gelenler yazmış zaten
zarla genişlikle olacak şeyler değl bunlar
kendinin yenmesi gereken bişey

selam hayatım bende senin durumundaydım... daha sonra operasyonla genişlettim ve şuan gerçekten hiçbirşey hissetmiyorum. Kocam başka kadınlarla aldatıyor bile bile katlanıyorum. Normal zamanda bile içim görünür oldu. Geçen gün evde tek başımayken biraz şakalaşmak istedim en sonnda şarap şişesiyle tatmin oldum. Lütfen yaptırma hiç tavsiye etmiyorum.

bu konu dalga geçilecek konu değil. kadınsan çok ayıp bu yazdıkların,erkeksen zaten ne derece abaza olduğun belli

bence sapık veya kadın olmaya çok hevesli bi top

Sapığın Tekidir.. Meraklılar işte heryere atıyolar ellerini

kızlar merhaba, geçen gün yazmıştım ben de 1 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz çok canım yanıyo, yırtılma kanama oluyo diye..
sonunda bugun doktora gıttık Hisar Hastanesinde Ayşe Kara'ya.. sonuç keşke düşündüğüm gibi ya da sizin yaşadığınız gibi vajinismus olsaydı.. ama hem darlık çok fazla hem de girişte et parçası var dedi.. vajinam yarım gibiymiş yani yarısı kör dedi :KK43: doktor bile parmagını ve tıbbi çubuk sokmaya calıstı o bile giremedi o kadar dar yani :/
Bizi Prof.Kılıç Aydınlı ya yönlendirdi. ancak o anlar ben çok karşılaşmadım böyle bir durumla dedi..o kadar korktum ki..
ve en kötüsü açık açık söylemedi ama operasyon gerekebilir dedi yani vajina genişletme :KK43:
yarın kılıç beye de görünücem ama o da amelıyat derse kaçışı yok sanırım.. prof. sonuçta başkasına görünmem saçma olur..
ama bunun psikolojik yada ilaçla çözülebilecek bir durum olmasını o kadar istiyodum ki.. hastaneden çıktık eve gelene kadar ağladım :KK43:
hayatımda hiç ameilyat hatta ciddi bir hastalık geçirmemişken şimdi böyle bir sebepten olmak çok zor gelıyor..
eşim en büyük desteğim Allah razı olsun hep yanımda hiç kötü bi şey hissettirmedi bana.. bugunde agladıgımda ben beklerim sen iyi ol yeterki dedi.. ama ben onun benim yüzümden şanssız oldugunu düşünüyorum ve çok üzülüyorum :KK43: onu mutlu etmeyi çok istiyorum çünkü..
umarım kolay aşabileceğim bir sorundur kızlar dua edin bana.. ve eğer sorununuz sadece Vajinismus yani psikolojıkse şükredin ve pes etmeyin bence.. keşke psikolojik olsaydı da uzun sürseydi sonucta beyninde bitiyo ama tıbbi olunca daha endişeli oluyosunuz sonrasını bılmıyosunuz çünkü.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Son düzenleme:
ben bi hafta once ameliyat oldum. yeni evliyim zor iliskiye girmistik sonrakilerde kanamali oldu doktor darlik var dedi ve ameliyat oldum henuz alti gun oldu ve cok zor tuvalet oturma kalkma hep aci ve kanamali ins iyilesir bi an once normale donerim

X