Vajina estetiği oldum,danışıp sorabilirsiniz?Mükemmel hissediyorum

Tesekkur ederim sizede gecmis olsun peki ablanizda her ikiskide agri olmusmi nereye kadar boyle olacak bundan sonra hep agrili olacak doye korkuyorum

Evet cok az kanama oldu ama perine bolgemde 3 gun gecmesien ragmen afri dedevaediyor.7 hafta bekledik iliski icin
Zaten burdada paylaşanlar olmuştu,sanırım 2ay içinde tam iyileşme olmuyormuş ilişki için biraz daha zaman bekleyin istersenizo kadar zorluğu atlatmışsınız tam şeklini alıp iyileşmesi gerek

Ya bu konuda orası eskisi gibi çalışmazsa diye çok korkuyorum

Yine de sizi aldatan kocanıza ve onla takılan bekar diye belirttiğiniz kadın için ameliyat olmanız kötü olmuş, böyle şerefsizler barbie estetiği bile olsanız bi kusur bulur,neyse geçmiş olsun her ne kadar onun için olmadım deseniz de onun için olmuşsunuz yoksa mesajla neden belirtirsiniz ki

Bu ameliyatı olmadan bu sorunu yaşayanlar agda için Kuaför e gidebiliyor muydunuz lütfen yardım gitmek istiyorum ama çok utaniyorum

Boşandıktan çok sonra oldum bu ameliyatı,ablam olmuştu onun tavsiyesiyle oldum

Onlar evlendiler biz boşandıktan sonra

Merha
Merhaba bende perinoplasti ameliyati olcam doğumdan kaynaklı dikislerim tutmadı uyutcaklarini söylediler ama internette herkez yari uyanık yapmış beni neden uyutuyorlar kötü bisi olcak diye çok korkuyorum

Merha

Merhaba bende perinoplasti ameliyati olcam doğumdan kaynaklı dikislerim tutmadı uyutcaklarini söylediler ama internette herkez yari uyanık yapmış beni neden uyutuyorlar kötü bisi olcak diye çok korkuyorum
Ben ve ablamda uyutularak olduk,hiçbir sıkıntı olmadı.bir uyanıyorsunuz herşey bitmiş stres olmadandilerim iyi güzel geçer ameliyatınızkorkmayın o adımı attığınız anda korku kalmıyor,pansuman ve buz kompresini atlattığınızda herşey zamanla süper olacak gerçektem

Oylemi çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim cevabınız için az da olsa rahatladım

Ayrıldıktan çok sonrası bu ameliyatı oldum,kendim için

Oylemi çok geçmiş olsun çok teşekkür ederim cevabınız için az da olsa rahatladım
Çok teşekkür ederim bu ay sonunda 3 ay dolmuş olacak,muhteşem bir duygu gerçekten.Çok iyi hissediyorum,hastane,doktor vs farketmiyor araştırın kararlıysanız mutlaka tavsiye ederim

Bende boşandıktan sonra vajinoplasti oldum. Evlilik ihanet ile bitince bir kadın olarak yetersiz hissediyorsun. Kendimi sıfırlayacağım dedim. Valla o öfke ile kızlık zarı bile diktirebilirdim sonrasında 1 ay kanamam olmuştu ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum.

Benim ikinci bir tup bebek yapmaya anca param cıkısır oramı cok pardon nasıl estetık yapcam

Merhaba, daraltmada dikişler sadece içerdemi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…