Hemcinslerim,neden doğumdu ,düşüktü,kürtajdı bedelini en güzel bizi temsil eden vücut organımızla ödeyelim ki?Telafisini yapmalıyız bence?İki normal doğum, iki düşük derken derken haliyle kötü görünen bir vajinam oldu.Üstüne 13senelik evliliğim eşimin bekar bir kızla sevgili olmasıyla yıkıldı.EeeAma ben o doğumlar hamilelik dikişler vs bedelleri neden ödemiştim ki?Travmalarım bitmezken bir cesaret başa dönmek istedim.Çok araştırdım ve Op dr Burcu Akdağ Özkök doktorumu buldum.Mucize gibi hayatıma dokundu,vajina daraltma ve dış dudak estetiği oldum bir hafta önce,Şuan harikayım iyileşme dönemimi rahat geçiriyorum.Bu arada eli çok hafif sempatik doktorumun.Korkmayın istiyorsanız herşeyi başarabilirsiniz
Neyin ve kimin reklamıgüzel reklam
gerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.Hemcinslerim,neden doğumdu ,düşüktü,kürtajdı bedelini en güzel bizi temsil eden vücut organımızla ödeyelim ki?Telafisini yapmalıyız bence?İki normal doğum, iki düşük derken derken haliyle kötü görünen bir vajinam oldu.Üstüne 13senelik evliliğim eşimin bekar bir kızla sevgili olmasıyla yıkıldı.EeeAma ben o doğumlar hamilelik dikişler vs bedelleri neden ödemiştim ki?Travmalarım bitmezken bir cesaret başa dönmek istedim.Çok araştırdım ve Op dr Burcu Akdağ Özkök doktorumu buldum.Mucize gibi hayatıma dokundu,vajina daraltma ve dış dudak estetiği oldum bir hafta önce,Şuan harikayım iyileşme dönemimi rahat geçiriyorum.Bu arada eli çok hafif sempatik doktorumun.Korkmayın istiyorsanız herşeyi başarabilirsiniz
Evet yaa. Reklam yapmış sozde vakina ameliyatı olan. Fotografini mi istesek. acaba kuşunun:))gerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.
O kadargerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.
Yani bu ameliyatı olmaya ve mutlu hissetmeye hiç hakkım yok yanigerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.
Mesajı silme şansım olmadığı için düzenleme yapayım sizin içingerçekten güzel reklam olmuş tebrik ederim başarılı. ancak biraz daha doğal göstermeniz akışı daha inandırıcı sağlayabilirdi.
Çok çok teşekkür ederim,dilerim hep iyilere denk gelirsinizİnsanın mutluşugunu paylasması kadardoğal ve güzel bir şey yok çok geçmiş olsun. Bu ameliyatı isteyen herkes olur umarım cidden insanın üzerinden bir yük kalkıyor
hahah enerjiniz güzelmiş teşekkür ederimMesajı silme şansım olmadığı için düzenleme yapayım sizin içinİki doğum yaptım ikiside normal olduğundan tahmin edersiniz sizde hemcinsim olarak şekli bozuldu dikişler vs derken.Bu reklam 1oluyor,Eşimin beni aldatıp başkasını tercih etmesi tam bir yıkımdı bizim için,bu reklam 2 oluyor,Ablamın sayesinde peşpeşe ikimizde bu ameliyatları yaptırdık bu reklam 3.Doktor ismi yazmam çok rahat ve güleryüzüyle bize moral verdiğindendi,burda isim belirtmemi sanırım reklam algıladınız eleştirdiniz,yazmasamda olabilirmiş isim bu reklam4,çok mutluyum yeniden doğdum sanki hiçbişeye değişmem bu sevincimi,buda son reklam 5olsun Herkese mutluluk ve huzur diliyorum gerçekten
Bende teşekkür ederimhahah enerjiniz güzelmiş teşekkür ederim
Ne kadar klavye şövalyesi varsa toplanmış buraya,gerçek yaşama dönseniz mi acabaEvet yaa. Reklam yapmış sozde vakina ameliyatı olan. Fotografini mi istesek. acaba kuşunun:))
Dilerim Allah kalbinize göre versin ,kul hakkı denen de bişey var,burdan bilmeden yargılamak doğru mu sizceEvet yaa. Reklam yapmış sozde vakina ameliyatı olan. Fotografini mi istesek. acaba kuşunun:))
Ayrıydım boşanmıştım,rahim düşüklüğü de vardı önceden,dışardayken fazla içecek tüketmemeye gayret ediyordum sıkıntı yaşamamak için.bir keresinde zor yetişmiştim eve, kaçırmamak için.şuan çok şükür iyileşme dönemim yaklaşıyor günden güneeşinizle berabermisisniz . ayrıldınızmı . idrar kaçırma varmıydı peki
Ne kadar önyargılı ve artniyetli mesajlar yazıyorlar şaşırıyorum,çok sağolun anlayışınız için gerçektenİnsanlar olduğunu ameliyatları bile korkarak söylüyor, herseye reklam diyorsunuz kaldı ki diyelim ki reklam araştırın iyisiyle kötüsüyle araştırın kafanıza yatmaz ise zaten gitmeyin. Zaten burada ismini öğrendiniz her doktora koşa kola gidip ameliyat olmuyorsunuzdur inşallah. :)