• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Vajina demek öldürmez, dememek öldürür'

Ayy ben şair değilim amatörüm, sizinle yarışamam. Muhtemelen ilk yazdığım dörtlük vajinaya oldu. Masal falan yazayım ben de eniyisi.
Vajinaya masal yazacaksan seni erotik hikayeler başlığına alalım :KK53:
Hayatımda bir kez aruzla şiir yazdım, deli değilim, o vakti tekrar harcayamam ben de zaten, amaç S shot a gözdağı vermek.

Bak ne efendi kadınlar var, bir de kendinize bakın utanın! kavun kokusu kavun kokusu , bogurtlenkusu bogurtlenkusu , @marilyn monroe , @Huysuz Kova , in vino veritas in vino veritas !
Hayret bir şeysiniz yani.
Kendinize bakın derken, vajinamıza mı bakıcaz? İstediğimiz yerden başlayabiliyor muyuz? :KK70:

Beni karıştırmayın. Ben VAJİNA deyip gideceğim. En sevdiğim kelime. Bir de ORGAZM diyeyim. Oh, sabah sabah rahatladım. :KK53::21:
Sadece demekle insan nasıl rahatlar gezginciğim? Bunca yıldır yanlış yollara mı başvurduk biz? :KK53:
Zaten üf bugün yarın kontrole gitmem lazım, kendi baktığım yetmiyor başkasına da gösteriyorum :KK53:
Habere göre utanmaz yüzdelik kısımdayım demek, başka türlüsü olsa şaşardım :cool:

Ayrıca bogurtlenkusu bogurtlenkusu şiire bayıldım, ah vajinam oh vajinam, ayağını vajinana göre uzat falan :D

Back