İşte bu Çok GüzeldiBence google değil ^^ KK^^ tercih ediliyor
Bak ne efendi kadınlar var, bir de kendinize bakın utanın!Çalışmaya katılan kadınların üçte
ikisinin, "vajina" ve "orgazm"
kelimelerini doktoruna söylemeye
çekindiği görüldü.
Kadınların yarısından fazlası da
"boşalmak" ifadesini kullanmaktan
utanıyor.
kamyon muyum ben ayol , frenim mi varki boşalsınBak ne efendi kadınlar var, bir de kendinize bakın utanın!kavun kokusu , bogurtlenkusu , marilyn monroe , 27.01 , in vino veritas !
Hayret bir şeysiniz yani.
Beni karıştırmayın. Ben VAJİNA deyip gideceğim. En sevdiğim kelime. Bir de ORGAZM diyeyim. Oh, sabah sabah rahatladım.kamyon muyum ben ayol , frenim mi varki boşalsın
kavun kokusu bogurtlenkusu marilyn monroe in vino veritas Time Traveler kurtarın ayol şu kadının dilinden beni..
Boy boy vajina resimlerini tüm KK'ya servis eden biri vardı ama şimdi kimseyi parmakla göstermiş olmayayım.Bak ne efendi kadınlar var, bir de kendinize bakın utanın!kavun kokusu , bogurtlenkusu , marilyn monroe , 27.01 , in vino veritas !
Boy boy vajina resimlerini tüm KK'ya servis eden biri vardı ama şimdi kimseyi parmakla göstermiş olmayayım.
Bu sitede ne ayıplı kadınlar varmış ya hu neler neler diyolla kib kibBeni karıştırmayın. Ben VAJİNA deyip gideceğim. En sevdiğim kelime. Bir de ORGAZM diyeyim. Oh, sabah sabah rahatladım.
kamyon muyum ben ayol , frenim mi varki boşalsın
kavun kokusu bogurtlenkusu marilyn monroe in vino veritas Time Traveler kurtarın ayol şu kadının dilinden beni..
Bak ne efendi kadınlar var, bir de kendinize bakın utanın!kavun kokusu , bogurtlenkusu , marilyn monroe , 27.01 , in vino veritas !
S shotTime Traveler 27.01 kavun kokusu
Vajinayla cümleler.
Ben bir vajina gördüm.
Geçen yine vajinama bakıyorum..
Gösteriden sonra vajinaların yerinde yeller esiyordu.
Ayağını vajinana göre uzat.
Vajinan mı var, derdin var.
Vajina gitti kavga bitti.
Vajinayla şiirler.
Ah vajinam oh vajinam
Senden iyisi var mı dünyada
Her gün kullanmak lazım gelir
Ama kanser de olmasan iyidir.
Eyyy vajina!
Nerden çıktın başıma!
Bi gün biri girdi içine!
Böğürtlen der başın göğe mi erdi?
Hastalığı var kanseri var,
Şakası yok bakımı var
Boşuna dememişler kolla dötü
Bu devirde bacak arası derdi kötü.
Saygılar.
Terbiyesiz bunlar sephora ya, koca koca kadınlar kalkmış forumda neler diyorlar.Ulen iki saat boş bıraktım, yine sapıtmışsınız. Napcam ben sizinle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?