Gayet iyiydiNe güzel peki ameliyat sonrası görüntüniz
Nasıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet iyiydiNe güzel peki ameliyat sonrası görüntüniz
Nasıldı
Geçmiş olsun bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur bende mayısta 2 yıl olucak acı devam ediyor yanlış yapılmış bir ameliyat daha olmam gerekiyormuşTabiki acıdı ama çok şiddetli degildi tabi korkudan kendinide kasıyosun
Nasıl yani tekrar mi olacaksın acı bendede var ama geçici bisey olduğunu düşünüyorum dikislerde sıkıntı olduğu zaman kanama falanda oluyormuş öyle duymuştumGeçmiş olsun bakalım ilerleyen zamanlarda belli olur bende mayısta 2 yıl olucak acı devam ediyor yanlış yapılmış bir ameliyat daha olmam gerekiyormuş
Dikişte sorun olmadı kanama falanda olmadı ne hata yaptı bilmiyorum ama bişeyler yanlış küçük et parçası var içerden dışarıya kaçan öyle dikiş yaptı onunla alakalı yanlış olabilir çünkü süleyman eserdağa foto attım ameliyat dedi gidip muyane olamadım almanyadayım benimde çok canım yanıyor ünlü istanbulda plastik cerraha ameliyat olmuştumNasıl yani tekrar mi olacaksın acı bendede var ama geçici bisey olduğunu düşünüyorum dikislerde sıkıntı olduğu zaman kanama falanda oluyormuş öyle duymuştum
Dikişte sorun olmadı kanama falanda olmadı ne hata yaptı bilmiyorum ama bişeyler yanlış küçük et parçası var içerden dışarıya kaçan öyle dikiş yaptı onunla alakalı yanlış olabilir çünkü süleyman eserdağa foto attım ameliyat dedi gidip muyane olamadım almanyadayım benimde çok canım yanıyor ünlü istanbulda plastik cerraha ameliyat olmuştumNasıl yani tekrar mi olacaksın acı bendede var ama geçici bisey olduğunu düşünüyorum dikislerde sıkıntı olduğu zaman kanama falanda oluyormuş öyle duymuştum
Allaalla ilk defa duydum öyle biseyi aslında ünlü bi doktor olduğunu duymuştum amaDikişte sorun olmadı kanama falanda olmadı ne hata yaptı bilmiyorum ama bişeyler yanlış küçük et parçası var içerden dışarıya kaçan öyle dikiş yaptı onunla alakalı yanlış olabilir çünkü süleyman eserdağa foto attım ameliyat dedi gidip muyane olamadım almanyadayım benimde çok canım yanıyor ünlü istanbulda plastik cerraha ameliyat olmuştum
Ben ünlü plastik cerraha ameliyat yaptırdım süleyman eserdağ bu konuda uzman revizyon ameliyatı yapıyor bende Almanya da yaşıyorum ancak kendisine fotoğraf attım ameliyat dedi tekrar istanbula gitmek ameliyat olmak benim için çok zor hem maddi hem manevi 4 yaşında oğlum var ilişkiye acı yüzünden giremiyorum böyle kaldım yani inşallah imkanım olursa süleyman beye gideceğimAllaalla ilk defa duydum öyle biseyi aslında ünlü bi doktor olduğunu duymuştum ama
Doktor seçimi çok önemli bende antalyada oldum doktorumdan çok memnundum sonuçta görünüş olarak istediğim gibi oldu sadece ilişki açısından şuan biraz acı var ama ilk defa birlikte oldumBen ünlü plastik cerraha ameliyat yaptırdım süleyman eserdağ bu konuda uzman revizyon ameliyatı yapıyor bende Almanya da yaşıyorum ancak kendisine fotoğraf attım ameliyat dedi tekrar istanbula gitmek ameliyat olmak benim için çok zor hem maddi hem manevi 4 yaşında oğlum var ilişkiye acı yüzünden giremiyorum böyle kaldım yani inşallah imkanım olursa süleyman beye gideceğim
Bi şikayetim olmadığı için onuda çok sıkıntı etmiyorum zamanla düzelirDoktor seçimi çok önemli bende antalyada oldum doktorumdan çok memnundum sonuçta görünüş olarak istediğim gibi oldu sadece ilişki açısından şuan biraz acı var ama ilk defa birlikte oldum
İlerleyen zamanlarda sizimde belli olur inşallah herşey yolundadır belkide bu ameliyatı plastik cerraha yaptırmamak gerekiyorDoktor seçimi çok önemli bende antalyada oldum doktorumdan çok memnundum sonuçta görünüş olarak istediğim gibi oldu sadece ilişki açısından şuan biraz acı var ama ilk defa birlikte oldum
İlerleyen zamanlarda sizimde belli olur inşallah herşey yolundadır belkide bu ameliyatı plastik cerraha yaptırmamak gerekii