- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
-
- Konu Sahibi Merkur Retrosu
Rabbim dilerse her sey olur tabikiii hayiirlisi tedavi surecindeyz ztnAllah o an yaratır.
Ne zamandır aktif cinsel yasaminiz var?Benim ilk giriste hala oluyorr nasil gecer bilmiyorum
1.5Ne zamandır aktif cinsel yasaminiz var?
Ay mi?
Haftada 3 4 sağlıklı olan genç yaşlarda.
Cevap verme o zaman !Inanilmaz bilgisiz yorumlariniz var. Hemen her konuda rastlıyorum.
Okuma o zaman demeniz lazimdi djsklss kadin acidan iliskiye giremiyor acı zevki kamçılar diyorsunuz. Dilerim vizyonunuzu değiştirirsiniz bir gün.Cevap verme o zaman !
Saka oldugunu anlamistir konu sahibide sana ve diger begenmeyene nasil anlatilir bilemedimOkuma o zaman demeniz lazimdi djsklss kadin acidan iliskiye giremiyor acı zevki kamçılar diyorsunuz. Dilerim vizyonunuzu değiştirirsiniz bir gün.
Şaka yapilacak konu mu? derdi var derman ariyor. Şaka istese talk show izler senin yorumu napsın?Saka oldugunu anlamistir konu sahibide sana ve diger begenmeyene nasil anlatilir bilemedim
Konu sahibi bazi seyleri ogrenmis bizde yavas yavas taniyarak ogrendik illa hayatimdan bir kesit sunmaktansa saka yaptim ama nerdeeee
1.5 yil canimAy mi?
1,5 yilda sizlamalar gecerdi canim ya. Hic doktora sordun mu?1.5 yil canim
Canim kendimi kasiyorum ben sanirm hafif derece vajinusmus vardi iliskiye girebiliyordum ama cok canim yaniyordu ve iliski boyunca devam.ediyordu sonra Allahtan gecti suan sadece ilk giriste zorluk yasiyorm aciyor devaminda geciyor bir onu asamadim.iste1,5 yilda sizlamalar gecerdi canim ya. Hic doktora sordun mu?
Sen ustte olup sen baslatsan da mi aciyor?Canim kendimi kasiyorum ben sanirm hafif derece vajinusmus vardi iliskiye girebiliyordum ama cok canim yaniyordu ve iliski boyunca devam.ediyordu sonra Allahtan gecti suan sadece ilk giriste zorluk yasiyorm aciyor devaminda geciyor bir onu asamadim.iste
Evet yine oluyor ama tam uyarilmadan esim aceleye getiriyor ondan oluyor bnceSen ustte olup sen baslatsan da mi aciyor?
Kesinlikle ondan. Bu konuyu konusmalisin. Kimsenin malı esyasi degilsin. O zevk alacak diye acı cekmeye mecbur degilsin.Evet yine oluyor ama tam uyarilmadan esim aceleye getiriyor ondan oluyor bnce