Vajina darlığı

vajinismus oldugunuzu düşünmüyorum. Deneyimsizlikten boyle bir durumdasiniz bence. Bol kayganlastirici ve sizin ustte oldugunuz pozisyon bu sorunu çözer bence.

Son düzenleme:
O düşünceye odaklanmamaya çalışın, partneriniz sevdiğiniz şeyleri bilsin, anlatın. Uzun bir süre önsevişme sonrası yeterli ıslaklık sağlandığında ana da odaklanırsanız çok rahat geçicektir ilişki. zevke odaklanın sadece🤗

Ben bekarım adet kanamam az oluyordu doktora gittim vajina girişimin dar olabileceğini söyledi bekar oldu2um için müdahale edemedi setinde adet kanamanız az mı geliyor konu dışı ama merak ettim

Okuma o zaman demeniz lazimdi djsklss kadin acidan iliskiye giremiyor acı zevki kamçılar diyorsunuz. Dilerim vizyonunuzu değiştirirsiniz bir gün.
Saka oldugunu anlamistir konu sahibide sana ve diger begenmeyene nasil anlatilir bilemedim
Konu sahibi bazi seyleri ogrenmis bizde yavas yavas taniyarak ogrendik illa hayatimdan bir kesit sunmaktansa saka yaptim ama nerdeeee

Saka oldugunu anlamistir konu sahibide sana ve diger begenmeyene nasil anlatilir bilemedim
Konu sahibi bazi seyleri ogrenmis bizde yavas yavas taniyarak ogrendik illa hayatimdan bir kesit sunmaktansa saka yaptim ama nerdeeee
Şaka yapilacak konu mu? derdi var derman ariyor. Şaka istese talk show izler senin yorumu napsın?

1,5 yilda sizlamalar gecerdi canim ya. Hic doktora sordun mu?
Canim kendimi kasiyorum ben sanirm hafif derece vajinusmus vardi iliskiye girebiliyordum ama cok canim yaniyordu ve iliski boyunca devam.ediyordu sonra Allahtan gecti suan sadece ilk giriste zorluk yasiyorm aciyor devaminda geciyor bir onu asamadim.iste

Canim kendimi kasiyorum ben sanirm hafif derece vajinusmus vardi iliskiye girebiliyordum ama cok canim yaniyordu ve iliski boyunca devam.ediyordu sonra Allahtan gecti suan sadece ilk giriste zorluk yasiyorm aciyor devaminda geciyor bir onu asamadim.iste
Sen ustte olup sen baslatsan da mi aciyor?

Ben 5 senedir evliyim ara ara oluyor hala kendimi kastiğim zaman çok istekli olmadığım zamanlarda yanma ve az da olsa ağrı oluyor

X