Vajina daraltma yaptırdım 42.gün

merhaba yeni gördüm mesajınızı kusura bakmayın.ilk ilişki 42. gün oldu.ilk gün acısı gibi denebilir.kağıt kesiği gibi bi sızı elimizi derinden keser ya kagıt deriz ama acıtır o his.yeterince ıslanmak mümkün olmadı gerginlik ve korkudan sanırım.suan sorun yok 3 ilişkide yag kullandım sonra bıraktık yagı.his kaybı olmadı gayet herseyi hissediyorum hemde herseyi bunu şimdiye kadar hissetmeyerek ne büyük eksiklik yaşamısım dedim.cinsel hayatımız olumlu etkilendi tabiki vücudumun diğer kusurlarına takardım 3kilo fazlama mesela :) şimdi 5 kilo aldım ve gayet seksiyim diye dile getiriyorum öyle hissediyorum çünkü.bu güzel durum tüm olumsuzlukların üstünü örttü zihnimde.ankarada yaptırdım.doktorumun benim yaşım kadar meslek hayatı var ve eşimin aile dostu o sebeple güvendim iyikide güvenmişim.ertesi gün msj attım cüneyt abi çok iyi iş çıkarmıssın diye.eyvallah demiş:)
Estağfurullah bende daha olamadım zaten 🙂 eşim yaptırma benden yana sorun yok diyor ama ben inanmıyorum bence sorunlu yani anlıyorum hissediyorum o neden böyle söylüyor bilmiyorum.. Gözümü karartıp gidip yaptıracağım bu gidisle.. Siz de ankaradaymissiniz doktorunuz nerede ve ne kadara yaptırdınız?

X