Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba yaptırdınız mi? Bende araştırıyorumBen vajina daraltma amaliyati olmak istiyorum sizce kadın doğum doktorundami yokya plastik cerrahtami olmak daha iyi sonuç verir bilgisi olan paylaşabilir mi plastik cerrah ta olan varmı nasıl bir sonuç aldınız yorumlarınızı bekliyorum hanimlar
Merhaba Ne gibi sorunlar olustu?Merhaba bende dün katıldım buraya ben yaptırdım bir buçuk yıl kadar önce ben pişman oldum bende yorum bekliyorum ben gibi olupta ilişkiden eskisi gibi hissi olan varmı yazmasını bekliyorum belki bende sorun oluştu yada bu ameliyatlar böyle sonuçlanıyor bilemedim
Merhaba yaptırdınız mi? Bende araştırıyorum
2023 mayıs vajen daraltma vajinoplasti ameliyatı sonrası hep ilişki başlangıcı acı bitene kadar bu yüzden ilişkiden kaçıyorum eşimle sorun oluyor malesef acı çekmek de çok kötü işkence gibiMerhaba Ne gibi sorunlar olustu?
Ben plastik cerrahta oldum pişmanım çok canım yanıyor henüz daha başka doktora gidipte nerde ne hata yapıldığını bilmiyorum ama bir ameliyat daha geçirmem gerekiyor çünkü foto attım malesef sorunlu zaten belli et çıkmış dikişerin arasından süleyman eserdağ a fotoğraf atmıştım daha yeni bu siteyede katıldım canımın yanması bitmedi çünkü çare arıyorum şimdi ama mecbur ameliyat olacak ve ben ameliyat nasıl olacağım almanya dayım küçük çocuğum var uçak masrafı otel masrafı ameliyat masrfı durumumuzda yok böyle kalıcam bu acıylaBen vajina daraltma amaliyati olmak istiyorum sizce kadın doğum doktorundami yokya plastik cerrahtami olmak daha iyi sonuç verir bilgisi olan paylaşabilir mi plastik cerrah ta olan varmı nasıl bir sonuç aldınız yorumlarınızı bekliyorum hanimlar
Ben plastik cerrahta oldum pişmanım çok canım yanıyor henüz daha başka doktora gidipte nerde ne hata yapıldığını bilmiyorum ama bir ameliyat daha geçirmem gerekiyor çünkü foto attım malesef sorunlu zaten belli et çıkmış dikişerin arasından süleyman eserdağ a fotoğraf atmıştım daha yeni bu siteyede katıldım canımın yanması bitmedi çünkü çare arıyorum şimdi ama mecbur ameliyat olacak ve ben ameliyat nasıl olacağım almanya dayım küçük çocuğum var uçak masrafı otel masrafı ameliyat masrfı durumumuzda yok böyle kalıcam bu acıyla