- 5 Nisan 2023
- 27
- 16
- 27
-
- Konu Sahibi kateninelbisesi
ondan sonra sevgililerimle cinsel ilişki yaşadım ama sonra çpk pişman oldum,
evlenecegim insana bunu acıklamayacagımı mı düsündün cidden herkesi kendin gibi sanmaYap yap pişman ol sonra tövbe edip başkasını kandırıp hakkına mı gireceksin? Ne tövbesi ne duası be. Allah islah etsin. Yalancılığa karşıyım. ! Bunlar tek tek çıkar. Arkanda dur yaşadıklarının kaçma keyfi yapmışsın. Cinselliğe karşı değilim ama düz yalancı insanlardan nefrett... ! Iýý
evlenecegim insana bunu acıklamayacagımı mı düsündün cidden herkesi kendin gibi sanma
evlenecegim insan herseyi bilecek zaten kimseyi kandırmak gibi niyetim yok
benim neler yaşadıgımı bi Allah birde ailem bilir!!!! haddini aşma!!
Siz ne kadar kavgacı bir insansınız. Yorum yaptığınız her postta bir ıgneleme! Başka işiniz yokmu yargı queenlikten başka? Her yere yorum yapmak zorundamısınız? Bay geldi artık cidden yaYap yap pişman ol sonra tövbe edip başkasını kandırıp hakkına mı gireceksin? Ne tövbesi ne duası be. Allah islah etsin. Yalancılığa karşıyım. ! Bunlar tek tek çıkar. Arkanda dur yaşadıklarının kaçma keyfi yapmışsın. Cinselliğe karşı değilim ama düz yalancı insanlardan nefrett... ! Iýý
İnsanlara namus dersi vermeyi bile haddiniz sanacak bir beyne sahipsiniz.İstismar olayına gelecek olursak, o halde tecavüzden sonra hiç ilişki yaşamadan evlenince de bu operasyonu olsaydın derler adama. Haddimi aştığımı zerre düşünmüyorum.
Siz ne kadar kavgacı bir insansınız. Yorum yaptığınız her postta bir ıgneleme! Başka işiniz yokmu yargı queenlikten başka? Her yere yorum yapmak zorundamısınız? Bay geldi artık cidden ya
Açıklamak zorunda değilsin evlenecegn kişiye açıklamada zaten Günahı yaymış olucaksn tam bi aile olamayacaksın Turgay Karakaya yaptırabilirsinbekaretimi bir kaç sene önce tecavüz yoluyla kaybettim yoksa kocama saklıyordum. Duyulur ailemin yüzünü yere eğdiririm diye şikayetçi olamadım yoksa toplum baskısı olmasaydı şikayet ederdim
ondan sonra sevgililerimle cinsel ilişki yaşadım ama sonra çpk pişman oldum, tövbe ettim hatta bu pişmanlık yüzden intihara teşebbüs ettim ama annem ve babam olayı ögrendi bana destek oldu
Haziranda kaliteli bir jinekologta vajina daraltma ve kalıcı kızlık zarı dikimi operasyonu geçirecegim aileminde bu operasyondan haberi var
aranızda bu operasyonu yaptıran yada tecrübesi olan üyeler varsa bana yardımcı olabilirmi nelere dikkat etmem gerekiyor
lütfen beni yargılamayın
eleştirmeye mi geldiniz sorusuna cevap vermeye mi herkesin kendi hayatı kendi görüşü siz millete yargı dağıtacağınıza fikrinizi kendinize saklayıp kendi hayatınızı öyle yaşayınYap yap pişman ol sonra tövbe edip başkasını kandırıp hakkına mı gireceksin? Ne tövbesi ne duası be. Allah islah etsin. Yalancılığa karşıyım. ! Bunlar tek tek çıkar. Arkanda dur yaşadıklarının kaçma keyfi yapmışsın. Cinselliğe karşı değilim ama düz yalancı insanlardan nefrett... ! Iýý
eleştirmeye mi geldiniz sorusuna cevap vermeye mi herkesin kendi hayatı kendi görüşü siz millete yargı dağıtacağınıza fikrinizi kendinize saklayıp kendi hayatınızı öyle yaşayın
Başına kimsenin gelmesini istemeyeceği bir olayın gelmesi kolay degil öncelikle onunla ilgili psikolojik bir danışmanlık almanı öneririm su an cinsellikle ilgili Bi problem yaşamamış gibi gozuksen de hali altına supurdugun travman ilerde ortaya çıkabilir. Yaşadığın olay sonrası cinsellik yaşaman iyi olmamış aslında keske yapmasaydın ama olan olmuş Bi kere sana tavsiyem bulunduğun şehirde sağlam bir jinekologla gorusmen bunu özel bir hastanede yaptirman maddi durumun nedir bilmiyorum evleneceğin kişiye bunu söylemeni tavsiye ederim aksi takdirde başka şekillerde öğrenirse çok farklı düşünür en azından başından geçen kötü olayı bilirse bakış açısı farklı olabilir sikayetci olsaydın keşke sana yapan başka bir kadına kıza yada çocuğa da yapar cezasız kalmamaliydi bu ama senin bileceğin birsey tabi umarım hayatın bundan sonra daha güzel yönlere evrilirbekaretimi bir kaç sene önce tecavüz yoluyla kaybettim yoksa kocama saklıyordum. Duyulur ailemin yüzünü yere eğdiririm diye şikayetçi olamadım yoksa toplum baskısı olmasaydı şikayet ederdim
ondan sonra sevgililerimle cinsel ilişki yaşadım ama sonra çpk pişman oldum, tövbe ettim hatta bu pişmanlık yüzden intihara teşebbüs ettim ama annem ve babam olayı ögrendi bana destek oldu
Haziranda kaliteli bir jinekologta vajina daraltma ve kalıcı kızlık zarı dikimi operasyonu geçirecegim aileminde bu operasyondan haberi var
aranızda bu operasyonu yaptıran yada tecrübesi olan üyeler varsa bana yardımcı olabilirmi nelere dikkat etmem gerekiyor
lütfen beni yargılamayın
Canım naptın bulabildib mu iyi doktorbekaretimi bir kaç sene önce tecavüz yoluyla kaybettim yoksa kocama saklıyordum. Duyulur ailemin yüzünü yere eğdiririm diye şikayetçi olamadım yoksa toplum baskısı olmasaydı şikayet ederdim
lütfen beni yargılamayın
Paylaşmak zorunda değilsin dinende paylaşmak zorunda değilsin eşinle bu konuyu paylaşmaman seni yalancı yapmaz. Sen kalpten tövbe edip ve bunu düzeltmek için bu ameliyatı oluyorsun sonuçta. Cahil ve kendi başlarına asla gelmeyeceğini düşünüp kınayan insanlara aldırış etme. Ameliyat hakkında bir fikrim yok şans eseri gördüm. Allah tövbe edenlerin tövbesini kabul eder sen yeterki sözünde dur. İnan ki evlenmeden önce birliktelikler sadece kalp kırıklığına sebeb olurevlenecegim insana bunu acıklamayacagımı mı düsündün cidden herkesi kendin gibi sanma
evlenecegim insan herseyi bilecek zaten kimseyi kandırmak gibi niyetim yok
benim neler yaşadıgımı bi Allah birde ailem bilir!!!! haddini aşma!!
Sanane ? Sen bilgin varsa cevap ver yoksa konuşma kızı aşağılayıcağına bilgin varsa konuşsaydın. Ayrıca evleneceği insan çok mu bekaretini korumuş olacak? Kadın yapınca ahlaksız erkek yapınca normalleştirenler yüzünden bu kız tecavüze uğradığını söyleyememiş zaten. Ayrıca neyin kandırması eşler geçmişlerini birbirine anlatmak zorunda değiller kız tövbe etmiş Allahla kulun arasına sen mi giricek ve yargılayacaksın? Biraz haddinizi bilin konuşurken insanları nasıl kırıp onlarda nasıl hasar alacağını bilerek konuşun. Senin benim başıma gelmeyeği ne malum????? Söylesene?Yap yap pişman ol sonra tövbe edip başkasını kandırıp hakkına mı gireceksin? Ne tövbesi ne duası be. Allah islah etsin. Yalancılığa karşıyım. ! Bunlar tek tek çıkar. Arkanda dur yaşadıklarının kaçma keyfi yapmışsın. Cinselliğe karşı değilim ama düz yalancı insanlardan nefrett... ! Iýý