Vajina Daraltma(Vajinoplasti)

Ben 12 ocakta ameliyat oldum, yaşım 36, ameliyat sonrası çok rahattım sabah oldum akşam eve geldim masaya oturup yemeğimi yedim, ertesi günü arabayla ankaradan istanbula geldim, 6 hafta sonra da ilişkiye girdik, ilki çok ama çok zor oldu, ama ikinci ve üçüncü daha rahat oldu, ben olan biri olarak tavsiye ediyorum ameliyatı
Gecmis olsun bende ameliyat oldum ama zor yürüyorum keske sizin qibi rahat qeçseydi. 😊

Kızlar yeni üye oldum ve artık bazı hislerimin kaybolduğunu düşünüyorum. Daraltma ameliyatı için Esra Çabuk Cömert'i ve Özgür Kartal'ı okudum burda.Aslında erkek doktor taraftarı değilim ama hangisi daha iyi sizce kime gidilmeli ?Ameliyat olanlar yazabilir mi karar verip randevu oluşturacağım.
Kime ameliyat oldunuz acaba ben Esra çabuk cömert i düşünüyorum.Arastırıyorum suan.

Merhaba bende 2 normal doğumdan sonra genişleme oldu 3 parmak girecek duruma geldi, aslında ilk doğumda hiç sorun olmadı ama ikinci doğumdan sonra toparlayamadım, 5 yıl geçti bu arada üstünden, 12 ocakta vajinoplasti oldum bende, şuan çok çok iyiyim, öncelikle ameliyattan hiç korkmayın, ben çok rahat geçirdim, sonrasını sonra göreceğiz, en az 6 hafta ilişki yasak, umarım iyi olur, yaklaşık 1,5 parmak kadar daralttı bu arada
Merhaba bnde olacagım nasipse gunumu bekliyorum bana da 3 parmak genıslık var dedi ne kadar daraltması gerekiyor tavsiyeleriniz var mı

Eşinizinki normal boyuttaysa yani çok büyük değilse 1 parmak daraltılmalı, benimki o şekilde yapıldı şuanda çok memnunum

Geçmiş olsun.bende 26 Aralık'ta oldum. Ya benim doktorum 10 hafta dedi. Benim mi anormal yoksa doktorum herşeyin önlemi icinmi bu kadar uzun dedi bilmiyorum. Baya zor ya 5ncı hafta oldu. Ama bir okadar da var. Bakalım. Benimde bir parmak girecek kadar dar öncesi sizin gibiydi 3 parmak girecek kadar di benimde. İnşallah dahada çabuk iyileşir ya. Kremleriniz olarak doktor hangisi ni önerdi
Merhaba nasılsınız bende olalı 5 hafta oluyor benim dr 3 hafta perhiz dedi ama olacak gibi değildi acı çok siz nasıl yaptınız

Kesinlikle interneten de baksan karşına çıkacak araştırıp gittim Süleyman Eserdağ üzerine doktor tanımam izmir ankara ve istanbulda şubesi var hera ekibinden çok memnun kaldım inşallah yardımım dokunmuştur benim 5 işlem vardı ikinci ayımdayım iyi ki yapmışım
Süleyman bey vajinoplasti ve labioplasti yaptı iyi Bi doktor memnunum bende

Kızlar yeni üye oldum ve artık bazı hislerimin kaybolduğunu düşünüyorum. Daraltma ameliyatı için Esra Çabuk Cömert'i ve Özgür Kartal'ı okudum burda.Aslında erkek doktor taraftarı değilim ama hangisi daha iyi sizce kime gidilmeli ?Ameliyat olanlar yazabilir mi karar verip randevu oluşturacağım.
Bn esra çabuk cömerte oldum 3. Günüm sonucu yazarim şu ana kadar sızı ve yanma var oturamıyorum çok şiş ve berbat bi görüntü bir hafta sonra işe dönebileceğimi sanmıyorum değişik bi sürecteym bi an önce iyileşsin istiyorum:KK43:

X