- 12 Temmuz 2006
- 273
- 12
- 52
-
- Konu Sahibi hicbuyumiycem
Arkadaslar lutfen vajina daraltma yaptiranlar dr isimlerini ve fiyatlarini yazabilir mi? Ayrica oncesi ve sonrasi yapmak/yapmamak gereken seyleri yazar misiniz?
mesela oncesinde aspirin kullanmamak gerekir kani sulandirmamak icin sonrasinda denize giremiyorsunuz bunlar gibi baska oneri yazar misiniz lutfen?
tesekkur ederim.
Ben Doktor Eser Ağar a vajina daraltma ameliyatı oldum. Bana herşey dahil 1.500 TL civarında bir maliyeti oldu. Estetik operasyon olduğu için sigorta maalesef karşılamıyor. Ben de çok araştırmıştım. Eser Bey'den de hastaneden de anestezi uzmanından da çok memnun kaldım. Dikişler eriyene kadar denize giremiyorsun ama zaten dikişler 2 haftada eriyor. ayrıntıları ve yapman gerekenleri bence Eser beyle konuş. seni fazlasıyla aydınlatacaktır.
Arkadaslar lutfen vajina daraltma yaptiranlar dr isimlerini ve fiyatlarini yazabilir mi? Ayrica oncesi ve sonrasi yapmak/yapmamak gereken seyleri yazar misiniz?
mesela oncesinde aspirin kullanmamak gerekir kani sulandirmamak icin sonrasinda denize giremiyorsunuz bunlar gibi baska oneri yazar misiniz lutfen?
tesekkur ederim.
arkadaşlar bu operasyon normal doğum yapanlara mı yapılıyor?