Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajina Daraltma Ameliyatı olanlar Yardımcı Olabilirler Mi Lütfennn 🙏🏼
- Konu Sahibi Yagmurrrb
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben yaklaşık 45 gün önce oldum.İstanbulda özel bir hastanede.fiyat muayene sonrası veriliyor sanırım .benim daraltma,dış dudak estetiği ve dolgu işlemi vardı.Doktora gidince lazerle daraltma işlemini de sorup danışabilirsiniz ayrıcabelki ameliyat olmadan çözüm olur sizin içinMerhaba kızlar Vajinada genişlik problemi ameliyat olanlar yardımcı olabilirler mi, nerede ne zaman oldunuz ve ücretleri ortalama olarak ne kadar? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Doktor bilgisi verebilir misinizBen yaklaşık 45 gün önce oldum.İstanbulda özel bir hastanede.fiyat muayene sonrası veriliyor sanırım .benim daraltma,dış dudak estetiği ve dolgu işlemi vardı.Doktora gidince lazerle daraltma işlemini de sorup danışabilirsiniz ayrıcabelki ameliyat olmadan çözüm olur sizin için
Burcu Akdağ Özkök'e oldum ameliyatımıDoktor bilgisi verebilir misiniz
Teşekkür ederimMerhabalar 5gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum ücret olarak bakıp karar veriyolar ben 13.500 tl ye oldum
Teşekkür ederim geçmiş olsunMerhabalar bende 4 gün önce İstanbul'da özel bir klinikte oldum. 7 bin lira odedim. Şuan için çok memnunum sıkıntı yaşamadım
- 26 Ekim 2022
- 3
- 0
- 1
- 20
Hangi doktor acaba bilgi verir mısınız heryer 20 25 binden aşağısını demiyorMerhabalar bende 4 gün önce İstanbul'da özel bir klinikte oldum. 7 bin lira odedim. Şuan için çok memnunum sıkıntı yaşamadım
5 ay once ozel bir hastanede labioplasti vajen daraltma 10 bin oldum sadece daraltma 5 bindi kampanya vardi benim oldugum donemde iki islem olunca her islem icin ayri ucretti 10 bin toplam verdim ama olupta deneyimleme daha yeni cesart edebildim aci haricinde hicbirsey hissedemedim olmusmu olmamismi acidan hicbirsey anlamadim ben basina boyle birsy gelen varmi
İstanbul Bakırköy Turgay Karakaya. Evet maalesef bende çok araştırdım fiyatlar uçmuş durumda. Ben sadece vajinoplasti oldum fiyat kişiye göre değişir mi bilmiyorum bir bilgi alın istersenizHangi doktor acaba bilgi verir mısınız heryer 20 25 binden aşağısını demiyor
Merhabalar. 5 ayda bir kez mi denediniz çok mu açıyor. Doktor bana 6 hafta yasak dedi. Benim henüz 3 hafta olucak yasak kalkmadi ama merak etmeye başladım simdiden5 ay once ozel bir hastanede labioplasti vajen daraltma 10 bin oldum sadece daraltma 5 bindi kampanya vardi benim oldugum donemde iki islem olunca her islem icin ayri ucretti 10 bin toplam verdim ama olupta deneyimleme daha yeni cesart edebildim aci haricinde hicbirsey hissedemedim olmusmu olmamismi acidan hicbirsey anlamadim ben basina boyle birsy gelen varmi
Evet daha yeni denedik korkudan hep erteliyordum kaciyordum ama esim israr edince denedik ne yazikki cok aciyor aci disinda hicbirsey hissedemedim olmus mu olmamismi anlayamadim bileMerhabalar. 5 ayda bir kez mi denediniz çok mu açıyor. Doktor bana 6 hafta yasak dedi. Benim henüz 3 hafta olucak yasak kalkmadi ama merak etmeye başladım simdiden
- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 28
- 37
Dikişleriniz ne durumda benim diştada dikişler vardı hâlâ düşmedi 3 hafta olduMerhabalar 5gün önce vajina daraltma ameliyatı oldum ücret olarak bakıp karar veriyolar ben 13.500 tl ye oldum
- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 28
- 37
Benimde 3 hafta oldu dikişleriniz ne durumda dışardan da vajina girisini daraltmak icin dikis atmisti doktor hanım, hala yerli yerinde duruyor ne zaman düşer ki bu dikişlerMerhabalar. 5 ayda bir kez mi denediniz çok mu açıyor. Doktor bana 6 hafta yasak dedi. Benim henüz 3 hafta olucak yasak kalkmadi ama merak etmeye başladım simdiden
Benimde aynı şekilde dışardaki dikişlerin duruyor 8 ekimde olmuştum bende. Arada kontrol ediyorum düşmemiş henuz. Ağrı sızı olmuyor ilk zamanlar gibi fakat hala o bölge hassas.Benimde 3 hafta oldu dikişleriniz ne durumda dışardan da vajina girisini daraltmak icin dikis atmisti doktor hanım, hala yerli yerinde duruyor ne zaman düşer ki bu dikişler
- 26 Mart 2022
- 186
- 83
- 28
- 37
Evet hassas o bölge bende de öyle, birde giriş kısmında batma hissi var benim.Bir an önce günler geçsin istiyorum sonucu çok merak ediyorumBenimde aynı şekilde dışardaki dikişlerin duruyor 8 ekimde olmuştum bende. Arada kontrol ediyorum düşmemiş henuz. Ağrı sızı olmuyor ilk zamanlar gibi fakat hala o bölge hassas.