Hep genç kızlar var burada ama bende 3 çocuğu normal doğurup 33 yaşımda bir bayanım gören 25 diyor :) neyse doğumlarım devlet hastanesinde oldu hep ve dikişleri estetik değilde çuval diker gibi diktiler. Vajinada birçok dikiş izi ( anüse kadar varan izler ) ve ciddi ölçüde genişleme oldu. Cinsel ilişki razalete dönmüştü , 30 saniyede inanılmaz bir islaklık, bollaşma ve hava giriş çıkışından gaz çıkartır gibi sesler geliyordu. Eşimle yatak ilişkimiz gittikçe azaldı. 35 lik adamı kaptırağım kızlara diye korktum vajina daraltma ameliyatını araştırdım . Bu siteye çok girdim okudum. 10 farklı doktoru aradım genelde lazerle vajina daraltma çok kolay falan dediler . Ama iş yerimde bir arkadaş 3 seansa rağmen kötü sonuç alınca tırstım lazerden. Ayrıca renk kararması olmuş falan. Sonunda cerrahi ameliyatla vajina daraltma yapan jinekolog dr turgay karakaya ile iletişim kurdum . Görüşme diye gittim, 5 dakika konuştuk, muayene edelim dedi, nasıl yapacağını anlattı. İstersen şimdi yapalım dedi. Hemen mi, acır mı derken ameliyat başladı. Sanırım 40 dakika falan hepsi. Uyutma yok. Sadece vajinayı uyuşturuyor pek birşey hissetmedim kesti dikti falan. Bollaşan yerleri ve dikiş izleri olan kabartıları kesip attı sanırım . Minik minik birsürü dikiş atıyor. Ameliyatta hoca ile konuşabiliyorsun. Neyse ameliyat sonrası sıkıntım olmadı yürüyerek gittim. 1 ay sonra kontrol dedi ben 40 gün sonra gittim. Tamam çok iyi olmuş dedi. Arada deniz havuz yok tabi. Kontrolden sonra artık ilişki serbest dedi. İlk ilişki biraz zorlandım bir krem vermişti onu sürdüm sonra sıkıntı olmadı. Oldukça dar oldu. 3 aydır eşimle aramız çok iyi :) kendide aradı hocaya teşekkür etti. Bir arakadaşı daha yolladım turgay beye vesile ile teleefonda sohbet ettik. İyi adam. Dur dedim yazayım bu ameliyatımı. Evet tavsiye ediyorum.