selam arkadaşlar, kegel egzersizi ile ilgili birşeyler eklemek istedim..
kegel egzersizi, tuvalete oturma pozisyonunda küçük tuvaletinizi tutar gibi sıkıp, 10 sn bekleyip tekrar bırakıyorsunuz, bunu bütün gün müsait oldukça yapabilirsiniz, ancak: vildangel hanım sanırım yanlışlıkla yazmış olacak: bu kegel egzersizlerini küçük tuvaletinizi yaparken yapılmaz... hemde kesinlikle yapılmaz.. sadece hareket küçük tuvaleti tutar gibi yapılıyor. uzmanlar uyarıyor, sakın küçük tuvaletinizi yaparken yapmayın!!!
adam & eve kremini ldım ben 40 tl ye, bi internet sitesinden, yaklaşık 3-4 kere falan kullandım. Aslında düzenli ve sürekli kullanmak gerekmiş ama nedense alırken çok hevesliydim şimdilerde sürmüyorum.
Ben sürdükten sonra vajinanım çevresine yuvarlak daireler şeklinde masaj yaparak dağıtıyorum.
Kısa süreli bi yanma oluyo sonra geçiyo.
Ama kegel egzersizini sürekli yapıyorum gün içinde.
Eşimle ilişkiye giriceğim zaman kegel egzersizinde ki gibi sıkıyorum kendimi, eşim şok oluyo nasıl bu kar dar diye, bunu deneyin derim !!
179tl kaç kullanımlık
bilmiyorum gözükmüyor sana özelden link attım anlarsın
tongkatmadura merak ettim almak istiyorum ama yan etkisi varmıdır ki
Sizin yorumunuzu okuyarak aldım. Allah razı olsun. Cinsel hayatım kurtuldu. Eski günlerimize geri döndük. Tekrar teşekkürler. Size teşekkür edebilmek için üye oldum. Tongkat Madura hakkaten etkili. Denemiş biri olarak herkese tavsiye ederim. Pahalı ama her kuruşuna değiyor. Estetik yaptırmayı bile düşünüyordum gerek kalmadı :))
kusura bakmayın amaciddimisiniz ben kremle vajinanın daralıcağına hiç inanmıyorumda eğer gerçekten öylseyse denemeye değermi
yan etkisi oldumu biraz anlatabilirmisiniz
Sevgilmi ikna edebilirsem ben de almayı düşünüyorum. Şeklini falan söyleyince tövbestafurullah dedi :) büyük ihtimalle alıcaz. Bizim büyük ölçüde sıkıntımız akıntı. Bu ona da çözüm oluyormuş. Çok iyi oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?