yaaa nie kimse yok kiii bende mi var sadece yani bu sorun çok moralim bozuldu Allahım yaa hep beni bulur böle dertler zatenn napıcam ki ben yaaa
ben de kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorm gerçekten önemli bi sorun ya ben daha hamile bile kalmadan bu sorunu yaşıyorm üstelik moralimi bozan da bu. benm için o kadar mühim deil hatta rahat bile acı hissetmiyosun ama eşim için problem bişey hissetmediğini sölüyo
haksınız ayıp etti öle biri işte siz antipati duydunuz ama ben daha da çok duydum ona karşı ve cinsel isteksizlik de oluştu bu şekilde tabi anlayana pek anlıcak gibi görünmüyo malesef umarım işe yarar yoksa mecburen ameliyat yaptırcam
Ben ciddi olarak söylüyorum. Tongkatmadura kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Fiyatı biraz pahalı ama çok faydalı birşey.
sizin durumunuz daha kötüymüş gerçekten bende eşimden büyük dediğini duydum çok üzüldü taktım ama cinsel anlamda gayet iyi bi problem olmuyo benim içinde onun içinde ama dogum yapa yapa vajina dahada genişliyo vajina kaslarını sıkılaştırmak için dahada genişlememesi için bunun içinde küçükk çişinizi yaparken sıka sıka kesik kesik yapmak sıkılaştırıyomuş bunu ben üzerime idrrar sıçramasın diye yapardım bilmeden iyi yapıyomuşum deneyin sizde, krem de kullanırsanız haberdar edin lütfeen ben görüntü olarak utanıyorum cinsellikte değilde eşimden utanıyorum göstermek istemiyorum o anlamda(((
Ben ciddi olarak söylüyorum. Tongkatmadura kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Fiyatı biraz pahalı ama çok faydalı birşey.