Öncesinde lazer epilasyon yaptırmış miydiniz ?Eveeettt sonunda bugün vajina Beyazlatma operasyonu ilk seansimi oldumbakalım sonuç nasıl olacak. Olanlar mennunmusunuz sonuçtan.
Öncesinde lazer epilasyon yaptırmış miydiniz ?
Geçmiş olsun fark eder illaBen önce lazer yaptırmıştı. . Sonra 2 sene önce lazer beyazlatma olmuştum pek Bi fark göremedim ben kendimde.
İnşallah sizler fark edersinizGeçmiş olsun fark eder illa
Evet yaptırmıştımÖncesinde lazer epilasyon yaptırmış miydiniz ?
Ben ilk seansı oldum daha ama fark eder ya.. Bakalım biraz zaman geçsin farkı yazarım yineBen önce lazer yaptırmıştı. . Sonra 2 sene önce lazer beyazlatma olmuştum pek Bi fark göremedim ben kendimde.
İnşallah açılma olur sendeBen ilk seansı oldum daha ama fark eder ya.. Bakalım biraz zaman geçsin farkı yazarım yine
İnşallah ya. Daha önce labioplasti olmuştum mennundum ondan o yüzden de ayni doktoruna oldum bu da başarılı olur inşallahİnşallah açılma olur sende
Hangi doktora olmuştunuz acaba ben de labioblasti olmak istiyorum esra çabuk düşünüyorum doktor olarak birde kaça yaptırmıştınız ?İnşallah ya. Daha önce labioplasti olmuştum mennundum ondan o yüzden de ayni doktoruna oldum bu da başarılı olur inşallah
Canım ben Dr. Barış Korkmaza labioblasti olmustum.. O zaman 4000 tl vermiştim. Memnun kaldigim icin Şuan beyazlatmayi da ayni doktoruma oluyorum.Hangi doktora olmuştunuz acaba ben de labioblasti olmak istiyorum esra çabuk düşünüyorum doktor olarak birde kaça yaptırmıştınız ?
Merhaba bepanten mi sadece kullandınız bende barış bey gittim 3 seans bitti ama bana aynı geliyor koyu duruyor anlamadım 3ay olacak ama zamanla mı açılıuorCanım ben Dr. Barış Korkmaza labioblasti olmustum.. O zaman 4000 tl vermiştim. Memnun kaldigim icin Şuan beyazlatmayi da ayni doktoruma oluyorum.
3 seans gittim ama pek anlamadım farktan doktor açılmış daha açılır dedi siz hangi doktora gitmitşinizEveeettt sonunda bugün vajina Beyazlatma operasyonu ilk seansimi oldumbakalım sonuç nasıl olacak. Olanlar mennunmusunuz sonuçtan.
Merhaba. Benim 2 seans bitti şu anda.Seanslar bittikten 3-4 hafta sonra kendi ten renginin en fazla 2 ton kadar acik bir renk olacağıni tamamen bir beyazlık olmayacağıni zaten konusmustuk seanstan önce. Doktorun da dediği %60-70 oranında bir açılma ve bana bu da yeter diye düşündüğüm için başladım ben. Bu arada remolentin leke kremi kullanıyorum.Merhaba bepanten mi sadece kullandınız bende barış bey gittim 3 seans bitti ama bana aynı geliyor koyu duruyor anlamadım 3ay olacak ama zamanla mı açılıuor
Sabah akşam mı kullanıyorsunuz remolentiMerhaba. Benim 2 seans bitti şu anda.Seanslar bittikten 3-4 hafta sonra kendi ten renginin en fazla 2 ton kadar acik bir renk olacağıni tamamen bir beyazlık olmayacağıni zaten konusmustuk seanstan önce. Doktorun da dediği %60-70 oranında bir açılma ve bana bu da yeter diye düşündüğüm için başladım ben. Bu arada remolentin leke kremi kullanıyorum.
Evet canimSabah akşam mı kullanıyorsunuz remolenti
Merhaba bende düşünüyorum beyazlatma işlemini şuan durum nasıl acaba renkte açılma var mı ?Eveeettt sonunda bugün vajina Beyazlatma operasyonu ilk seansimi oldumbakalım sonuç nasıl olacak. Olanlar mennunmusunuz sonuçtan.
Ten rengime yakin bir renk aldı önceki haline gore gayet iyi memnun kaldim benMerhaba bende düşünüyorum beyazlatma işlemini şuan durum nasıl acaba renkte açılma var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?