- 5 Ekim 2008
- 472
- 142
- 39
Kardeş ben 27.haftanın içindeyim.
bende 24. haftadayım. umarım sağlıkla alırız kucağımıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeş ben 27.haftanın içindeyim.
bugün tüp yaptırdım yerdeki dr anlattım bunları bunun gebelikle bi ilgisi yok dedi
rahim büyümesi veya idrar yolu enf.değil bu sorunun yanıtı yok hiç bi fikrim yok dedi
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve bişey sormak istiyorum ben hamile değilim yani adetime 2 gün fln var bebek istiyoruz ama bilmiyorum şuan bişey varmı ama son bikaç gündür bende idrar yaparken aynen tarif ettiğiniz gibi bi batma var acaba hamile olabilirmiyim sizde ne zaman başlamıştı lütfen bana cvp yazın yaşadıklarınızı ben çok umutlanıyorum :çok üzgünüm:
adet günümde kahrerengi akıntı geldi bikaç damla sonra geri kesildi berraklaştı akıntım bende çok umutlandım varmı bişiler diye bugün test yaptırdım sonucumu almaya giderken yolda adet oldumakannehir zaten sonuçta negatifmiş senağlama depresyona girdim....eyvahedigeldismileCanım ben 17. haftadayım bu haftalarda başladı bende ama neden oluyor anlamadım. dr sorucam artık büyük ihtimal önemseme der :) en iyisi bir test yap çünkü belirtiler hiç belli olmuyor .. bizede haber ver Allah herkesin kucağını doldursun..
Kıslar dünden bri ara ara vajen grisinin etrafına yani ya dış dudaklarda yada iç dudaklarda tam kestiremiyorum batma seklinde Ağrı oluyor sürekli camasirima bakıyorum biseymiski oluyor diye aranızda böyle bisey yaşayan varmi
idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanabilirmi bazn idrarımı yaparken belli belirsiz ağrıda oluyor tecrübeli ark lütfen. Bişeyler söyleyin