Vajina akıntısı

TifaTifa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
74
51
88
29
Kızlar merhaba. Uzun süredir bir akıntı mevcut. Sarı veya yeşil gibi ve kokulu. Önceden tek tük olurdu fakat bu aralar aşırı başladı. Cinsel bir hayatım hiç olmadı. İnternetten araştırdım biraz cinsel yolla bulaşma ihtimali olan bir enfeksiyon dan bahsediliyor fakat cinsel yol hiç yaşamadım. Bu dönemde biraz hastaneler riskli olduğu için bitkisel bir çözüm var mı? Yardımcı olursanız sevinirim

Benim görümcem yapıyordu ısırgan otunu kaynatıp içiyordu 15 gün boyunca iltihabı hemen bitiriyodu hatta miyomları vardı onları bile kaybetti yani kadın hastalıklarına çok iyi geliyor deneyebilirsin

Yeşil akıntı enfeksiyondan olurmuş
Ama doktora gitmedende bişey yapamazsınız ona uygun antibiyotik veya fitil falan veriyolar

aci elma yagi var diger adi adacayi olmasi lazim. evli olanlar rahimicine tamponun ucuna damlatarak koyuyorlar. siz de ne olur bilmem.. icinizi sardiysa disaridan istediginiz kadar sirkeli su vs temizleyin gecmiyor. sogan yiyerek iltihabi gecirdiklerini soyleyen vardi, sarimsak yutarak.. antibiyotik etkili bunlar.

günde 1 tane sarımsak yut ve bolca maydanoz ye çamaşırını da sıksık değiştir temiz kalsın inşallah doktora gitmeden halledersin.

günde 1 tane sarımsak yut ve bolca maydanoz ye çamaşırını da sıksık değiştir temiz kalsın inşallah doktora gitmeden halledersin.
Sarımsağı normalde bağışıklık kuvvetlendirmek için yutuyorum ama bir faydasını görmedim akıntı konusunda. Biraz daha devam edeyim o zaman teşekkür ederim
Adaçayı içerek faydası olur mu peki?
Yeşil akıntı enfeksiyondan olurmuş
Ama doktora gitmedende bişey yapamazsınız ona uygun antibiyotik veya fitil falan veriyolar
Teşekkür ederim

Benim görümcem yapıyordu ısırgan otunu kaynatıp içiyordu 15 gün boyunca iltihabı hemen bitiriyodu hatta miyomları vardı onları bile kaybetti yani kadın hastalıklarına çok iyi geliyor deneyebilirsin
Bende ufak kistler de vardı fakat en son geçmişti, onunda mı böyle akıntısı vardı

Bende ufak kistler de vardı fakat en son geçmişti, onunda mı böyle akıntısı vardı
[/QUOTE]
Vardı evet geçti sonra

malesef bilemiyorum adacayi icmenin etkisini.. vajinadan bir sey kullanamayacagina gore icecek bir seyler bak. sogan suyu, sarimsak yut, isirgan otu duymustum ben de.. dr a gitsen bile verdigi krem etkili olmuyor sardiysa rahimicini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…