Vajina akintim ve koku yuzunden iliskim bitti

Doktora gidip kültür testi yaptırmalısınız kürlerle falan geçmiyor böyle şeyler. Kötü kokuya sebep olan birçok bakteri var. Ve sevgilinizin yaptığı çok ayıp bir şey size destek olup doktora gitmek yerine neler demiş. Hayatınıza sokmayın öyle insanları ve bir an önce testlerinizi yaptırıp tedavi olun.

İliskiden önce gdip yıkasan birseyler sürsen cünkü o koku durunca artiyo

Yani erkek onu yapmak zorunda mi, belk istemiyordur, senden o aksini istese ağır olmaz mi ,eski sevgilisiyle arasina girmek düzgün digil. Geçmiş, tercih melesi

Bu koku her zaman mı var? Yoksa son zamanlarda olan bir problem mi? Her zaman varsa bu sizin kendinize özgü kokunuz olabilir. Son zamanlarda var diyorsanız kesinlikle bir dr a muayene olmalısınız. Kadınlarda beyaz, sarı akıntı normaldir. Beyaz akıntı çok miktarda ve peynir kesiği gibi ise mantar vardır. Yeşil akıntı enfeksiyonu düşündürür.

Bende de koku vardı, eşim farketti. Biraz açık olacak ama biz oral yapmadığımız halde farketti. Ben farkında değildim, o söyleyince dikkat ettim ve çok rahatsız oldum, hemen doktoruma gittim. Hafif bir enfeksiyon varmış, 2 farklı hap ve fitil verdi, geçti. Ama sonraki birkaç ay adetten sonra tekrarladı koku, eşim farketmeden ben farkettim ve fitili kullandım. Ama yine olunca doktorumu aradım, her adetten sonra oluyor diye. O da vajina içine enjekte edilen bir krem adı verdi, 3 gün kullandım, çok şükür 2 aydın tekrarlamıyor.

Ama şunu anlamadım. Eşinizin eski sevgilisinin sizin ilişkinizdeki yeri ne ki aranızdaki en mahrem konuya onu dahil ediyorsunuz karşılaştırarak? Bence çok yanlış. Bir de bu konuyu aranızda konuşma tarzınız da ilginç, hiç benlik değil.

Çok üzüldüm bu noktaya gelmenize, çözümsüz olduğunu hiç sanmıyorum, doktora gidin..

Bunun icin gercek bir iliski bitmez..o yuzden bitsin zaten bosverin. Fakat enfeksiyonel bir durum kesinnn diyebilirim. Hemen gidin kolayca cozulur. Kadiniz hepimizde oluyor.

Koku gibi bir problem varken eşinizden oral seks istemeniz doğru mu? Siz yapabilir miydiniz?Ama bunlar hallolurda, eşinizin kurduğu cümle bence çok ağır..Bir insan karısına nasıl öyle şey söyleyebilir ki?
Eski sevgili surekli aranızda bu da garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…