• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bdv

hayir bu olaylar olmadan once hep merak etmisleri sahiplenmislerdi beni , okul zamaninda birseye ihtiyacimm oldugunda babam turkiyede oldugunda hep ailesi kosuyordu yardimima benim ailem daha uzak diye . her ana baba kendi cocguna ceker ailelere kolay demesi baska kisi mi yok diye ama oyle degil iste . bir kararla tum hayatin degisiveriyor
Belani bulman yakin görünüyor. senin ask sandigin sey ömrünü bitirecek. Genc yasta solup gideceksin.

Belani bulman yakin görünüyor. senin ask sandigin sey ömrünü bitirecek. Genc yasta solup gideceksin.
Kayınaile evinde okuluna devam edebileceğini düşünmesi şaşırttı. Ben kaynana ile yaşamıyorum, kayınbabam var yanımda. Sağolsun çok yardımcı olur. 2 çocuk, ev, iş derken 2 yıllık aöf önlisansı 4 yılda bitirdim. 🤭 Kaldı ki, konu sahibi örgün okuyacak. Hey yavrum hey.

kususra bakma turkcem biraz kayiyor , sey demek istedim ben onu tanidigimdan beri anca filimlerde olan sevgi saygiyi onda gordum o bana gosterdi yasatti , basimda bir dert oldugunda hep o yetisti halletti . beni hep mutlu etti
Yaşa ve gör canım.

Okulunu bitir, işi gücü düzgün adamla evlen. Annen haklı. Adamın ailesiyle yaşayıp hizmetçilik mi yapacaksın? Kaçmakta ne demek? Geleceğini bi adamın ellerine mi bırakacaksın ailene sırt çevirip? Sakın bi hata yapma, hayatını mahvedersin

Back