Ne kadar terbiyesizce yapılan bir davranış yahu..

bayan pesonel olacak deniliyor ama içlerinden demekki aman nasılsa narkozu yiyince görmeyecek bilmeyecek,biz işimize bakalım dercesine yapıan çok kötü bir düşünce

Birde bayan doktor yapıyor bunu.Ben bu yüzden bayan doktorlardan elektrik alamıyorum abi..Valla eşimin izin verecegini bilsem zaten hiç bayan doktor araştırmayacagım ama hiç umudum yok

Canım ben varis ameliyatı oldum spinal anestezi ile.Fakat operasyon sonrası 15 gün başımı yastıktan kaldıramadım.Korkunç bir baş agrısı yaşadım

Bu belden uyuşturma tekniginde 100 kişiden 2 sinde bu durum görülürmüş ve hastanede kalıp serumla beslenmen gerekiyor..Yani sonrası çok kötü.Bu yüzden bu yöntemi asla tercih etmem,doktorlarda tercih etmez sanırım..Erkek personelede karışacagını sanmıyorum,yok artık yani..Eger öyle bir düşüncesi olursada Istanbulda iki,üç özel hastane biliyorum.Paraya kıyar,orada ameliyat ettirir
Çok çok teşekkür ederim tavsiyelerin için.Benimle bunları paylaşman bile benim için mutluluk verdi canım,sagol..Valla burada sizlerle sohbet ettigimde kendimi dostalrımla sohbet ediyormuş gibi hissediyorum ve rahatlıyorum

İnşallah bende sizler kadar mutlu,başarılı bir operasyon geçiririm ve süreçlerimi paylaşırım canım..Lazer Vajinoplatiyide araştıracagım

Tekrar teşekkürler,Saygılar..