bende yaptırmak istiyorum yaptıranlar yorum yapsınlar acil lütfen hayata küstüm resmen
Benimde bu ameliyati olmam gerekiyor ama yurt disinda yasiyorum burada çok pahalı trde olmak istiyorum bu ameliyatı bu sene denk getirebilirsem olmak istiyoruml olan arkadaslar deneyimlerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz bu konu öyle basit değil esler arasında büyük sorun yaratıyor tartismaların temeli bu benimevliligimde öyle
canım ben de geçen hafta oldum istanbulda oldum ben de sn nasıl bir teknikle oldun ben normal cerrahi oldum çünkü öksürürken idrar kaçırma sıkıntm vardı aynı seansta o da giderilecekti pek bi ağrım yok gezebiliyorum sadece oturup kalkarkken biraz acıyor birde ayakta uzun süre kalınca onun dışında iyiyim sen kime yaptırdın
dün oldum en sonunda bu amelliyatı sonucu 1ay sonra görücez artık
geçmiş olsun cnm rabbim acil şifalar versin hijyene dikkat et cnm en önemli konu bu butür işlem sonrası
tabi hijyen önemli bu operasyonlarda dün oldum sabah hemen banyomu yaptım bu arada batikon verdi pansuman için dikişlerim içerde bunu nasıl kullanıcam anlamadım pamukla dışına sürüyorum böle olur heralde
25 adet sitril bezlervr cnm ondan kullan pamukta obölgede kalıntı bırakır her tuvaletten sora sitril beze dök ve üstten aşağı doğru akıtman daha kolaycanım ve budurumun düzelmesi normale dönemen tamamen 10/15 günü buluyor cnm keşke lazer vajinoplasti yaptırsaydın onda hiç acı hissetmicektin bende doğumsal yırtılma olduğu için önce lazer aynı se ansta cerrahide uygulandı benim bir rahatsızlığım kalmadı çok şükür antibiyotik ve vajinal krm kulandım rabbim acil şifalar versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?