VAHŞET DEĞİL NE BUNUN ADI ?

pembecanta

EN KARİZMATİK ÜYE
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
2.251
1.644
Ben anladım ki bu ülkede.bu insanlarla yaşadığımız müddetçe. .
Kimse ecelinden değil ! Kahrından.acısından ölecek binerce kişi . .
Samimiyetin ve Adaletin ülkemizde nefes almadığına eminim.
Bugün birkez daha şahit oldum İNSANLIK ölmüş !
Henüz daha 23 yaşında bi genci güpegündüz 20 yerinden bıçaklayarak
ıssız tarlada ölüme mahkum etmek nedir ?
Nasıl bir vahşet böyle!

Bir insan ne kadar büyük suç işlemiş olabilir ki bunu haketsin ??

Annesinin öpüp kokusuna doyamadığı canı 3 tane azılı katilin kurbanı oldu !
Evet belki yakalandılar ama hani adalet ? onun hayatının bedeli 10. . 15 senemi?

Geride kalan AİLESİ.DOSTLARI.HAYALLERİ.UMUTLARI onlar ne olacak?

Birilerinin artık bu kısır döngüye dur demelerinin vakti gelmedimi ?
daha kaç masum feda etmeliyiz. daha kaç annenin gözleri yaşlı kalmalı. daha ne kadar feryat
sesleri duymalıyız kiii bitsin .

HUZURUN.BARIŞIN.KARDEŞLİĞİN HAKİM OLDUĞU TÜRKİYE İSTİYORUZ

gerçek bu malesef ve hiç bir zamanda değişmeyecek..adalet bizim ülkemize uğramadı uğramayacak..artık hastalandım öldüm deilde yok efendim omuz attı yok yan baktı falan fişman....saçma sapan sebepler...insan hayatı bukadar ucuz..eve sağsağlim gittiğimize şükür ediyoruz...

Ülke resmen bölündü insanlar bir birine düşman gözüyle bakıyor

10-15 sene değil, iyi hal, iyi kıyafetle bir kaç ayda yırtarlar.. giden gittiğiyle kalıyor.. bir paket sigara bile insan hayatından daha pahalı bu ülkede..
kesinlikle her yeni güne bugün acaba diyerek açıyoruz gözlerimizi!
o kadar vahim haldeyiz gel gör ki kimsenin umrunda değil !!
Tecavüzcüsünü öldüren kadının yıllardır mahkemesi uzadı şimdi müebbet aldı.
Ama gencecik insanları öldüren caniler 3-5 yıl yatıp çıkıyorlar.
hiçç şaşırmadık nedense idam bile olsaydı cezası sıradanlaşacaktı .
iyi ki ölüm var diyorum.. önemli olan da İlahi adalet zaten..
tek tesellimiz bu zaten bacım

Bir cocuk ekmek caliyor ac kardeslarinin kendi karnini doyurmak icin neredeyse muebbet cezasina carptirilcakti adamlar gencecik insanlari olduruyorlar az bir cezayla olma

Aslinda cikartacaklar idami bakbakalim bir daha cinayet isleniyor mu

tecavüze uğrayan kişilere onlarda açık giymeseler diyen bir bakanlarımız ve toplumun bir yarısı böyle düşünürken bunlar olası şeyler tabiki...

cinayet tarzı durumlarda bakanlar çıkıp yasalar düzelcek der ve bildiğini okursa olucak olan bu

her gün kadın cinayetleri haberlerde dinliyoruz ve bu yıllardır olan bir şeyken

halen cezalar caydırıcı olmazken yasalar bu kadar basit ve agır ilerken herşey torpile binmişken olucagı yine bu...

artık haberlere bakmıyorum. kadınların yakılması, ellerinin kollarının kesilmesi, erkeklerin bıçaklanması öldürülmesi artık nefret ediyorum bu ülkede yaşamaktan. insanlar insan kılığından çıktılar. Karıncayı bile ezmeden yürüyen dedelerimiz nerde biz nerdeyiz. iş yerimde az önce bir mükellefimin öldürüldüğünü duydum. hemde üç kuruş para için. katilleri bulunur 15 sene yer sonra çıkarlar. ama bir çocuk baklava çalışıyor cezası müebbet. yazık çok yazık.....!

şuan buraya yazarken bile acaba bizde bigün birinin öldürüp sağa sola attığı masum insanlardan olacakmıyız düşüncesini kafamdan atamıyorum !

Ben de artık nefret ettiklerimi öldürmeyi planlıyorum, temiz iş. Bir kaç ayına mal oluyor o kadar(!)

Yeni bir olay daha mı oldu
Haber sitelerine baktım bulamadım :S:S

Idx diye bir kanal var sürekli abd deki ölüm olaylarını canlandırma ve maktulun aileleri ile olayı konuşmalarını içeriyor. Yani her ülke de var bu şekilde potansiyele sahip kişiler. Ama biz artık daha mı vurdum duymaz olduk yok sa cebimizde gönlümüzde mi aç kaldı artık şaşıyorum olanlara.

Adalete inanmıyorum zaten. Bu ülkede adalet, hep güçlünün, kötünün yanında. Allah kimseyi mahkeme kapılarına düşürmesin. En az 10 kişiyi dava ettim hiç birinden sonuç yok. Bi de üstüne mahkemeye gidemediğim için de ben ceza aldım :) Babam da aynı durumda. Davacı hep suçlu çıkıyor, davalı da istisnasız yırtıyor :)

Son 10 yıl içeresinde yaşanmaz berbat bir yer haline geldi bu ülke .
Ne etik değerler kaldı, ne vidan , ne adalet ne de insanlık .. Tüm bu değerler yok oldu gitti ..
Hayatta sapasağlam başımıza bir bela gelmeden evimize döndüğümüz her gün için şükretmeliyiz .
Çünkü, ya belediyenin açık unuttuğu bir çukura, ya sapığın birinin ağına, ya ehliyetsiz bir sürücüye ve ya kapkaçının tekine
denk gelebiliriz.. Ve daha niceleri ..
Başıma Allah korusun bunlar biri gelse hakkımızı arayacağımız güvenilir bir yargı sistemimiz bile yok ..
Allah hepimizi, sevdiklerimizi, gözümüzden sakındıklarımızı, içinde vicdan ve insaniyet taşıyan herkesleri korusun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…