- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- Konu Sahibi pembecanta
Bunlara tamam desen bile çocuklara tecavüz edip öldürenlere ne diyeceğiz? En azından hapiste mahkumlar cezasını kesiyorlar tecavüzcülerin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konunun icerigini bilmiyorum ama anladiysam yine bi olay veya cinayet...
maalesef ve maalesef turkiyede bazi seylerin degistirilmesine biz katkida bulunmadikca hic bisey degismeyecek.
gecenlerde burada konu actim ve dusuncelerimi dile getirdigim icin kimisi tarafindan hakarete kimisi tarafindan turkleri sevmeyen avrupali oldum sagolsun modutere gorede ceza almaliydim banlandim konu mesaja kapatildi.
artik konu hakkinda bi sey soylemeye daha dogrusu yazmaya ellerim varmaz oldu cunku biliyorumki ayni turkiyedeki olan kanuni sistem adalet sistemi gibi durdurulucam
dogru soyleyince durdurulursun
dusunceni dile getirince yasaklanirsin
amman diyim deme boyle bisey aman diyimartık haberlere bakmıyorum. kadınların yakılması, ellerinin kollarının kesilmesi, erkeklerin bıçaklanması öldürülmesi artık nefret ediyorum bu ülkede yaşamaktan. insanlar insan kılığından çıktılar. Karıncayı bile ezmeden yürüyen dedelerimiz nerde biz nerdeyiz. iş yerimde az önce bir mükellefimin öldürüldüğünü duydum. hemde üç kuruş para için. katilleri bulunur 15 sene yer sonra çıkarlar. ama bir çocuk baklava çalışıyor cezası müebbet. yazık çok yazık.....!
AKRABAM ölen kişiYeni bir olay daha mı oldu
Haber sitelerine baktım bulamadım :S:S
Allah rahmet etsin , sabırlar versin inşallahAKRABAM ölen kişi
Idx diye bir kanal var sürekli abd deki ölüm olaylarını canlandırma ve maktulun aileleri ile olayı konuşmalarını içeriyor. Yani her ülke de var bu şekilde potansiyele sahip kişiler. Ama biz artık daha mı vurdum duymaz olduk yok sa cebimizde gönlümüzde mi aç kaldı artık şaşıyorum olanlara.
sürekli izlediğim bi kanal ama dikkat ettiysen orda cinayet suçu müebbet hapis hatta bazen idam
ne 3 çocuğu ben kendi canımdan korkarken böyle bi dünyaya nasıl masum bi canlıyı getirebilirim ?artık ecelimizle ölmeye şükür diyecek haldeyiz yazık halimize.
insan çocuk dünyaya getirmeye korkuyor birde üç cocuk diye bağırırlar pehh pabucumun dünyası.
dost bilip evimize aldığımız yüreğimizi açtığımız insan arkamızdan bin bir iş çevirirken yabancı insanlarından daha beterini yapması sıran bi durum şimdi .Bi kızım var yüreğim hiç rahat değil çünkü hicbirsey güvenli değil insanıda..
o kadar tuhaflaşıyor ki her geçen gün saçma sapan yasalar. anlamsızca ilerleyen devlet yönetimi ve değerini kaybeden milletimizAdaletin bakanlığı mı olur ? Adalet dediğin tamamen bağımsız bir kurum olmalıdır. Siyasetin adalete egemen olduğu bir ülke de farklı bir durum beklenemez.