• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet... Cehalet....Kadın sünneti...

bu nasıl bir zihniyet ya !
hala bu devride bunu yaşayanların olduğunu bilmek ne üzücü....
keşke elimden birşeyler gelsede birşeyler yapabilseydim o kızlar için .....

yani o yaşta o acıyı tatmak , biz biryerimize iğne batsak bağırırız bunlar hiçbirşey yapmadan jiletle kesiyorlar ve sonrası... seksten alınan hazdan da mahrum kalacaklar, yani o da bir ihtiyaç, o tadı alamadan ölmek... bilmem düşüncesi bile kötü....
ayrıca bir anne bunu kızına nasıl yaşatır anlıyamıyorum anlamak da istemiyorum.....
çok fena çook !
Atatürk ve arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsek az......

tek kelimeyle vahşet. bu bilinçli olarak planlanmış bir ego savaşı. Yazıklar olsun.. Bu yazıyı okuyunca Kızım Olmadan Asla adlı kitap aklıma geldi.. okumayan varsa okuyun kızlar harika bir yaşam öyküsüdür..

ya bu nedir yaaaa. Allah akıl versin fikir versin . Allah ım bu acıyı yaşatma kadınlara,kızlara ne olursunnn. şu münarek günde dua ediyorum lütfenn

bu nedir yaa resmen vahşet
bizim karşımıza çıkaracaklar böylelerini Allah'ım sen böyle insanlara akıl fikir ver :47::20:
ayy çok sinirlrndim şu an :47:

Geri kalmış,gelişme sorunu yaşayan bir çok ülkede yıllardır yaşanan bir vahşettir zaten bu.

Kadını 2.plana atmak isteyen inançların ürünü ne yazık ki..
Umarım ülkemiz de bir gün bu tarz ülkelere benzeyip te,geriye doğru gitmez.

Elimizdekilerin kıymetini yitip gitmeden bilmek lazım!!

aslında kadın sünneti de erkek sünneti de eski Mısır'dan beri yapılan bir uygulama.ikisininde amacı alınan zevki azaltarak,şehvani arzuları köreltmek.ama kadın sünneti çok vahşi,çok kanlı,kadının aldığı zevki sıfırlayan ve sadece kocasının kölesi haline getiren bir uygulama.Özellikle Afrikadaki müslüman ülkelerde skça yapıldığını duymuştum

bian içim gitti yaa bu neee bölee :53:
lanet olsun bunu yapanlara böle zihniyetlereeeee :47::47:

Afrikada yada mısırda dünyanın her neresinde yapılıyorsa bu işlem onaylamamakla birlikte bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim....

Soru: Bir kardeşimiz:
“Dinimizde kadın sünneti var mıdır? Bunun kadınlara bir yararı var mıdır?” diye sormuş
Cevap: Evet, dinimizde kadınların sünnet olmaları vardır Çünkü Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in zamanında kadınlarda sünnet oluyorlardı
Bazı âlimler şöyle diyorlar:
Kadınların sünnet olması, erkeklerin sünnet olması kadar kuvvetli bir sünnet değilse de, müstehap ve hoş bir davranıştır
Bazı âlimlerde şöyle diyorlar:
Kadının sünnet olması da, erkeğin sünnet olması gibi gereklidir
Ama işin aslı, kadının sünnet olması tamamıyla yöreseldir Yani sıcak memleketlerde olan kadınların ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan çıkıntının (klitoris) normalinden daha uzun olduğu için kadınlar sünnet oluyorlar Bizim ülkemizde kadının sünnet olması bilinen bir şey değildir
Erkeklerin sünnet olmasının faydalarından biride, kabuk içinde biriken mikropların sebep olacağı, özellikle tehlikeli kadın hastalıklarından kurtulmaktır Bunun cinselliğin fıtratıyla ilgili ilginç bir faydası daha vardır
Sünnetsiz erkek, aslında cinsel ilişkilerde daha çok zevk alır Yani sünnetsiz erkek, cinsel ilişkide hemen tahrik olup, erken boşalır Ama erkeğin çabuk tahrik olup, çabuk boşalması istenen bir şey değildir Bu, kadının tatmin (orgazm) olmasını zorlaştırırHâlbuki cinsel ilişkide tatmine ulaşmak (orgazm olmak) kadının da en doğal hakkıdır
Diğer yönden kadının sünnet olması ise, erkekteki durumun tersine, onun daha fazla zevk almasını ve daha çabuk tatmin (orgazm) olmasını sağlar Böylece kadınında, erkeğinde sünnet olmasının diğer yararları yanında, fıtratı destekleyen ve cinselliği ayarlayan çok önemli bir yararı daha ortaya çıkmış oluyor
Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem)’in şu hadisi yukarıdaki sözlerimizi doğrulamaktadır
Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi:
“Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına:
−‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu”
Ebu Davud 5271
Hadiste geçen, kocası için daha sevimli olmasına gelince; Kocasının kolları arasında kadının doyuma (orgazma) ulaşmasıdır
Erkeğin sünnetinin nasıl olduğu, bilinen bir şeydir Kadının sünnetine gelince, ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan çıkıntı (klitoris) derinin kesilmesiyle olur
Dikkat edilmesi gereken husus şudur; Kadın sünnet olurken çok derinden kesilmemesi gerekiyorEğer çok derinden kesilirse kadın cinsel ilişkiden zevk alamaz hale gelir
Buda evliliği kötü yönde etkiler Çünkü kadının cinsel ilişkiden kaçınıp kocasıyla cinsel ilişkiye girmemesinin sebeplerinden biride kadının cinsel ilişkide tatmin (orgazm) olamamasıdır
Not: Erkek sünnet olurken, erkeklik uzvunun üzerindeki derinin tamamının kesilmesi gerekiyor
Kadın sünnet olurken ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan çıkıntı (klitoris) derinin fazla derinden kesilmemesi gerekiyor
Şah Velilullah Dehlevî 1/182
Doktorlar kadının sünnet olmasını şöyle açıklıyorlar:
Ferc (vajina) girişinin üstündeki hurma çekirdeği, ya da horoz ibiği gibi olan klitoris cerrahisi hormonal nedenlere bağlı olarak büyümüş olan klitorisin erkeklik hormonunun aşırı salgılanmasıyla seyreden bazı doğumsal hastalıklarda klitoris adeta bir erişkin erkeklik organı penisi büyüklüğüne ulaşabilir! Kısmen kesilerek ufaltılması şeklinde uygulanan bir müdahaledir
Cinsel ilişkide tatmin olamayan yani orgazm olamayan kadınlara şikâyeti nedeniyle bazı doktorlar klitorisi dışarıdan saran derinin kısaltılması yani klitorisin soyulması şeklinde bir operasyon önermektedirler Burada amaç klitorisin cinsel ilişki esnasında penisle direkt temasının sağlanmaya çalışılmasıdır
Orgazm oluşumunda klitoris üzerindeki derinin ilişki esnasında klitorisi direkt uyarmasının önemi göz önüne alındığında bu operasyonun yalnızca çok dikkatli bir değerlendirme sonrasında yapılması gerektiği anlaşılabilir ...

(asıl olarak kadın daha çok zevk alsın diye yapılması müstehap olan bu işlemi cahilce kadına eziyet olsun diye yapıyorlar Allah ıslah eylesin...)

Tüylerim diken diken oldu resmen ya.
Allah ıslah eylesin bu kişileri..

İstemdışı olarak okurken bacaklarımı sıktım.
Tü Allahım kahretsin sizi, tü utanmazlar, tü düşünmekten aciz cahiller.
Erkekler baskı yaparak bunu yaptırsa neyse de kadınlar kendileri isteyerek yapıp, yaptırıyorlar!
Nasıl bir mantığa sahipler anlayabilmiş değilim.
Kışın arkadaşlarımla tartıştığımız biz konuydu bu.
Yok namusmuş, yok kocası zevk alsın diyeymiş.
Kendisi zevk alamadıktan sonra neylemiş öyle seksi.
Köle yapmaya çalışıyorlar resmen kadınları ! :47:
Klitorisi kesiyorlar evet ama birde afrikalılarda zarın olduğu kısmı dikiyorlarmış, ilişki sırasında zevk almasın diye.
Töbe ya yazarken bile içim çok kötü oluyor !! :47::47:

ve o kiz cocuklarinin kalan dudaklarini dikiyorlar kücücük bir delik kalana kadar (cis yapabilmeleri icin).

bu konu hakkinda bir kitap okumustum bunlari yasayan bir kiz avrupada kendine yeni bir hayat kurmus kitabinda herseyi anlatiyor

Waris Dirie isimli somalili bir kadının kitabını okumuştum kitabın adı çöl çiçeği bir diğer kitabı da benim ülkem di sanırım kadın sünnetinden kaçıp amerikaya yerleşen orada ünlü bir manken olup bu kitabı yazan bir kadın 3-4 sene önce okumuştum kitabı insanın kanını donduracak şeyler yaşanıyor oralarda malesef... Konuyu yazan kişi keşke kuzey ırakta yaşayan kürtler diye yazmasaymış çünkü bu onlara has birşey değil hala gelişmemiş afrika ülkelerinde kadın sünneti uygulanıyor.

evet bende okumuştum dehşet içerisinde bu kitabı,çöl çiçeğini.kör jiletle cam parçasıyla bazende bunlarla kesemediklerinde çingene kadınların dişleriyle koparttıklarını yazmıştı..hatta naomi campbell da sünnetliymiş kitapta geçiyordu.kadının herşeye rağmen aşık olup evlenip bir de çocuk yapması gerçekten böyle bir hayattan kaçmış birisi için takdire şayandı..
korkunç bir şey gerçekten..
Türkiye de de yapılan bazı iller varmış seneleerr önce bir konuşma sırasında geçmişti kadın sünneti küçüktüm tabi tam hatırlamıyorum ama halam ameliyat hemşiresi o anlatmıştı bu tür vakalar geliyormuş kanamayı durduramayıp hastahaneye getirilen küçük kızlar..:43:

Dehşetler içerisinde okudum..Vallahi diyecek bir şey aklıma bile gelmiyor.İğrençlikten öte bir şey.Resmen yaşam hakkı ellerinden alınıyor,öyle yaşasa ne olur yaşamasa ne olur..Namusmuş(!) Kadın erkek cinsellikte eşit haklara sahip olmalı.Buna namussuzluk diyorlarsa namussuz olmak tercihimdir.

duymustum daha once bunu ama sımdı okuyunca mahvoldum. butun vucudum karıncalandı uyustu resmen. :( iğrenc yaaa

Bela okumak kötü birşey ama bunlar hakediyor. Allahım onları bildiği gibi yapsın ve bütün kızları korusun..

kesilince ne oluyor ben onu anlamadım?? niye kesiliyor .. basta denms ya silan namussuzluk yapamz falan anlamadım hiç bişey :/

Back