• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet... Cehalet....Kadın sünneti...

tesadüfen nette denk gelmişti
çok şaşırmıştım daha önce hiç duymamıştım çünkü
benim okuduğum yerde özellikle müslüman ülkelerde kızların sünnetle klitorisi
kesiliyor yada dikiliyor tam hatırlamıyorum bu sayede kız cinsel duygusunu yitirmiş oluyor
klitorisin işlevi bitince herhangi bir istek duymuyor böylece evlilik dışı ilişkinin önüne geçmiş oluyorlar akıllarınca
erkek için düşünülmüş bir vahşet
daha çok zevk alıyorlarmış
afrika ülkesinin birinde sünnet olmamış kızlarla evlenilmiyor
sünnet olmayanlara kötü gözle bakıyorlar

ve o kiz cocuklarinin kalan dudaklarini dikiyorlar kücücük bir delik kalana kadar (cis yapabilmeleri icin).

bu konu hakkinda bir kitap okumustum bunlari yasayan bir kiz avrupada kendine yeni bir hayat kurmus kitabinda herseyi anlatiyor

Evet canım haklısın.bende o konuda bir yazı okumuştum. bunu yapmalarının amacı da yine eşlerinin daha çok zevk almaları imiş. (dar olduğu için)

öyle bir zavallılık ki... hatta bazı aileler özellikle daha fazla bir alanı diktirtiyorlarmış ki kızlarını evlendirirken daha fazla para ediyormuş !!! başlık parası anlamında sanırım.kadını insan yerine

koymayan bu durumu gerçekten kınıyorum.:19:

Kanım donuyor bu konuda bir şey okuyunca.
Erkeklerin egoist düzenleri için yaşanan bu vahşete lanet olsun

Ve bu vahşeti, bunun gibi nicelerini Allah adına yaptıklarını söyleyen bu imansızların ahirette hesap vereceğine inanıyorum...

Biz bunu derste tartışmıştık. Hoca erkek sünnetine tamam diyorsunuz da kız sünnetine neden karşı çıkıyorsunuz demişti (hocamızın egoist bir yapısı yok sadece herkes bilinçlensin diye açılmış bi konu) Ben de hocanın beklediği cevabı verdim sınıfa.. Hocam açık açık söyleyim mi dedim, evet dedi ve sırf kadınlar cinsel beraberlikten zevk almasın diye yapılan erkek egemen bir vahşet dedim.. Erkek sünneti erkeğin hayatını mahfetmiyor, ama kadın sünneti mahfediyor.. :(

Allahım, korkunç! bunu hangi anne kızına yapabilir? hem dinimizde kadının sünnet olması diye birşey olabilirmi? şuan ilk defa duydum gördm ve şoktayım... yaşadığımız hayata şükretmeliyiz sanırım! :14: :14:

Son düzenleme:
Allahım, korkunç! bunu hangi anne kızına yapabilir? hem dinimizde kadının sünnet olması diye birşey olabilirmi? şuan ilk defa duydum gördm ve şoktayım... yaşadığımız hayata şükretmeliyiz sanırım! :14: :14:

Dinimizde kesinlikle buna yer yok,hatta kadina eziyet oldugu icin muhtemelen cok buyuk bir gunahtir.
Bazi afrikan kulturlerinde asirlardir yapilan bir davranis, belli bir zaman sonra kadinlar karsi gelince,
dinimizde boyle diyip insanlari inandirip kadinlari senelerce kolelestirmisler..

Şu an kendimi hiç iyi hissetmiyorum...
tansiyonum düştü resmen
nasıl bir yobazlıktır bu
Lanet olsun böyle zihniyete!

ilk defa okudum vede duydum.gözlerim yuvalarından fırladı resmen.bu nasıl bişedir böle diecek söz bulamıyorumm.dinimizde kesinlikle böle bişe yok.ülkemizi beğenmeyenler,dinimize laf edenler,bu ülkede kadın değeri bilinmiyor dienler okusunlar bunuda nasıl cennet bi vatanda yaşıyoruz şükretsinler.müslüman ve özgür bi ülkedeyiz.düşünsenize hem kızınıza hem oğlunuza sünnet düğünü yaptığınızı.offfff sinirlerim gerildi resmen.nasıl bi düşünceyle yetişiyorlar böle.allah bildiği gibi yapsın bunları.örümcek kafalılarr:47::47::47:

maalesef kadın cinselliğini yok sayarak tamamen erkek egemen birtoplum zihniyeti bu.. islamla ilgisi yok birkere... islam kadın ve erkeğin helal olmak şartıyla cinselliğine izin verir kısıtlama getirmez......... peygamber gelmeden önce kimbilir nasıl cahillerdiki ALLAH onlara peygamber gönderdi... türkiye nur nimet cennet bunların yanında...

ülkemde dünyaya geldiğim ve yaşadığım için şükürler olsun..Allah böyle sapkınlıklardan uzak tutsun ülkemizi insanımızı..Allah öyle olmasını isteseydi öyle yaratırdı bunu idrak edemeyen insanları Allah bildiği gibi yapsın..

daha önce başka bir yerde de duymuştum okumuştum ama nedense bunda daha da bir iğrendim

hay o annenin de o anneyi buna yaptırmaya teşvik edeninde,bu anlayışa sahip olanlarında ..

Waris Dirie isimli somalili bir kadının kitabını okumuştum kitabın adı çöl çiçeği bir diğer kitabı da benim ülkem di sanırım kadın sünnetinden kaçıp amerikaya yerleşen orada ünlü bir manken olup bu kitabı yazan bir kadın 3-4 sene önce okumuştum kitabı insanın kanını donduracak şeyler yaşanıyor oralarda malesef... Konuyu yazan kişi keşke kuzey ırakta yaşayan kürtler diye yazmasaymış çünkü bu onlara has birşey değil hala gelişmemiş afrika ülkelerinde kadın sünneti uygulanıyor.

Waris Dirie isimli somalili bir kadının kitabını okumuştum kitabın adı çöl çiçeği bir diğer kitabı da benim ülkem di sanırım kadın sünnetinden kaçıp amerikaya yerleşen orada ünlü bir manken olup bu kitabı yazan bir kadın 3-4 sene önce okumuştum kitabı insanın kanını donduracak şeyler yaşanıyor oralarda malesef... Konuyu yazan kişi keşke kuzey ırakta yaşayan kürtler diye yazmasaymış çünkü bu onlara has birşey değil hala gelişmemiş afrika ülkelerinde kadın sünneti uygulanıyor.

bende o kitabi okumustum hatta 3 kitapi var o kadinin hepsini okudum :31:

duymustum ama hiç inanmak gelmemişti içimden bizim dogup buyudugumuz yerde bir kadın kürttü ve sünnet olma olayı yayılmıstı cok korkmustum :(

Back