- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
- Konu Sahibi sevgilim06
Ne yazık ki bu vahşeti hala yapanlar var, düşündükte kanım donuyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve o kiz cocuklarinin kalan dudaklarini dikiyorlar kücücük bir delik kalana kadar (cis yapabilmeleri icin).
bu konu hakkinda bir kitap okumustum bunlari yasayan bir kiz avrupada kendine yeni bir hayat kurmus kitabinda herseyi anlatiyor
Allahım, korkunç! bunu hangi anne kızına yapabilir? hem dinimizde kadının sünnet olması diye birşey olabilirmi? şuan ilk defa duydum gördm ve şoktayım... yaşadığımız hayata şükretmeliyiz sanırım!
Waris Dirie isimli somalili bir kadının kitabını okumuştum kitabın adı çöl çiçeği bir diğer kitabı da benim ülkem di sanırım kadın sünnetinden kaçıp amerikaya yerleşen orada ünlü bir manken olup bu kitabı yazan bir kadın 3-4 sene önce okumuştum kitabı insanın kanını donduracak şeyler yaşanıyor oralarda malesef... Konuyu yazan kişi keşke kuzey ırakta yaşayan kürtler diye yazmasaymış çünkü bu onlara has birşey değil hala gelişmemiş afrika ülkelerinde kadın sünneti uygulanıyor.
bende o kitabi okumustum hatta 3 kitapi var o kadinin hepsini okudum