• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vahşet... Cehalet....Kadın sünneti...

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
Kadın sünnet edilir mi?

$388376_10150406619858311_312126468310_8484406_443205523_n.jpg
Ediyorlar. Uzun yıllardır ediyorlar. Hem de bunu Allah adına yaptıklarını söylüyorlar.

Fotoğrafta; Annenin kız çocuğunu kandırarak, bir ebe kadının evine götürülüşünü görüntülemiş muhabir önce. 7 yaşındaki Şilan, pırıl pırıl gözleriyle gülümsüyordu ilk başta. Çünkü annesi onu bir doğum günü partisine götürdüğünü söylemiş. Sonra vahşet başlıyor. Yerler kan olmasın diye kir içinde bir muşamba serilmiş. Enfeksiyona karşı ise bir şişe kolonya var odada.

Sonra; Yüzünde iğrenç bir ifade olan ebe kadın eline paslanmaz çelikten jileti alıyor.
Şilan’ın henüz gelişmekte olan klitorisini kesip ayırıyor bedeninden.

Sonra…

Hikayenin sonrası çok korkunç olacak Şilan için. Çocukluğunda kendine günlerce acı çektiren cinsel organından nefret edecek. Kadın olmaktan hiç hoşlanmayacak. Evleneceği adam seksten zevk alırken o alamayacak. Kız çocuğu doğurmaktan ödü patlayacak, çünkü aynı kötü şeyin onun da başına geleceğinden emin Çünkü Kuzey Irak’lı Kürtler arasında çok önemle uygulanan bir gelenek bu.

Şilan acıyla sünnet edilirken toplum rahat bir nefes alıyor. Erkek egemen düzen rahat bir nefes alıyor. Çünkü artık Şilan kendi zevki için değil, kocasının zevki için seks yapacak. Çünkü onlara göre artık Şilan’ın namussuzluk yapması mümkün değil.

Çünkü artık Şilan, kadın değil bir köle.

Sadece paylaşmak istedim.Halen bu olay devam ediyor olmalı.:43::43::43::43::43::43::14:

ben ilk mısır da yapılıyor olduğunu duymuştum..
yakın bir zamanda da yeni bir yasa çıkmıştı orda sanırım..
eşleri olan adamlar,bir kaç ölümden birkaç saat sonra
eşlerinin ölü bedenleriyle insel ilişkiye girebilmelerine dair...
akıl sır ermiyor gerçekten...:47:

ve o kiz cocuklarinin kalan dudaklarini dikiyorlar kücücük bir delik kalana kadar (cis yapabilmeleri icin).

bu konu hakkinda bir kitap okumustum bunlari yasayan bir kiz avrupada kendine yeni bir hayat kurmus kitabinda herseyi anlatiyor

Allah'ım nasıl birşey bu ya!
Tüylerim ürperiyor böyle olaylar karşısında.
Rabbim sen herkese akıl fikir ver!!!!!

Sadece Kuzey Irak da değil, Afrika da bazı kabileler tarafından da uygulanıyor bu. Üstelik onlarda klitoris kesilmiyor sadece vajina girişi ve idrar girişi kalacak şekilde dikim yapılıyor.. Yani klitoris de dahil olmak üzeri her yeri kapatılıyor.. :26:

kadın sünnetini daha önce duymustum ama çokda inanmamaıştım taki resimle birlikte okuunca yazdıklrını tüylerim diken diken oldu

cehalet insana herseyi yaptırır...

evet bende mısırda yapılıyor diye biliyorum. rahimini kesiyorlar. hatta bi yerde de kız çocukları 13 yaşından itibaren banyo yapmıyorlar. Kızlar kıymetini bilmeliyiz yaşadığımız yerin çok şanslıyızzz :S

Allahımm çok kötü bişey yaa ilk daha önce duymuştum ama bu kadar ayrıntılı bilmiyordum dehşet verici

Mısırda yapıldığını duymuştum hatta ülkesinden kaçan genç bir kadının röportajını okumuştum bir dergide yıllar oluyor..

ay sımdı bı vıdeosunu ızledım facıa bısı ya bagrta bagrta kesıyolar
kadın olmıcakkı o garıpler sadce kole gercektende, bıtsın artık bu ıskence ya yeter kadına yapılanlar lanet olsun

kadınlar ölduruluyor
kadınlar dövuluyor
kadınlar asagılanıyor
kadınlar baskı altında
yeter artık bu kadarı

bu nedir yaa bu nedir yazık gerçekten
ALLAH için yapıyoruz demiyorlar mı birde akıl var mantık var ALLAH kadınların değil sadece erkeklerin zevk almasını uygun görseydi kadının cinsel organında klitorisi ve g noktosaını yaratmazdı rahimde ki ve zeevk almanız yasak derdi ne bileyim o duyguyu vermezdi evlenmeyi sevişmeyi helal olan kocanla helal kılmazdı
saçmalık düpedüz erkek sevişsin zevkten dört köşe olsun kadın onun malı bir objesi gibi altında öylece yatsın sadece bu mudur yani
yazık üzüldüm yani daha öncede okumuştum zaten kadın sünnetlerini:5:
üstelik bu olayı hiç steril olmayan bir ortamda ve hiç steril olmayal meteryallerle yapıyorlar kimbilir kaç kız yavrucuklar enfeksiyondan hasta oldular öldürler belkide ALLAHIM yardım et onlara amin

Allah akıl fikir versin bunlara:47:
Nasıl da ürperdim okurken. Daha önce duymuştum ancak bu kadarını değil.
Din adına neler yapıyorlar Allah'ım sen böylelerine fırsat verme.
Yazık o kızlara ama ya:50::50:

lanet olsun!!! bu nebicim birseydir yaa... icim yandi resmen..

almanyada yasiyorum ve görümcemin bir zenci arkadasi var nerden geldigini unttum.. kizzin sünneti varmis görümcemide davet etmis arkadasi, kaynanam duyunca izin vermedi tabi.. birde calgili celgili dügün yapiyorlar. ilk duydugumda sasirmistim yokcanim olmaz öyle sey demistim ama gercekten varmis anlattiklarinda sok olmustum.. sirf kadin zevk almasin diyee töbe töbe..

Back