- Konu Sahibi feylesof123
lütfen kullanan varsa yazsın vaginol duş borik asit içerikli bir ürün doktor önerdi içine sinmezse kullanma dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günlük bi kullanimi var dun gece kullandım daha once akintim icin fitilde kullanmistim fitile göre bence kullanmasi daha zor sabırlı ve yavaş olmak gerekiyor herhangi bir yanma vs olmadi suya benziyor 50 ml baya duş aldiriyor gercekten ben kullanımıni fitil gibi yaptim gece ped takip uyudum insallah sonuc aldırır bu sefer fitiller bi ise yaramadigi icin doktor bunu verdi bakalim.Kullanirsaniz ve bilgilendirirseniz çoook memnun olurum
Dün aksam 2.ilacı da kullandım kullanma talimati olmadigi icin 2 sinide fitil koyar gibi kullandim siz doktorunuza nasil kullanicaginizi sorun yine de benim gibi yapmayin. Soyledigim gibi 50 ml gercekten duş etkisi yaratiyor bi anda hepsini sıkmayın yavas yavas kullanmalisiniz yoksa disari akmaya basliyor. Acili ve agrili bir ilac degil hafif bir ferahlik hissi veriyor. Gece ped takmadan kullanmanizi önermem. Bu ilac vajinayi temizledigi icin 2 gündür akintim yok dogal olarak ama akintim baslarsa buraya yazarım etkili olup olmadigi zamanla belli olacak.2. Yi kullandiniz mi durum nedir acaba
Nasil odunuz son durum nedir lutfen yazinMerhaba doktora gittim receteyle eczaneden aldim bugun deneyeceğim vaginol vajinal duş ile ilgili yorum bulamadim hic bir yerde insallah iyi gelir
Yumurta aki gibiyse normal akinti olabilir siz sadece akinti icin mi kullaniyorsunuz yoksa kulturde muayenede mantar çıkıyor mu kaşinti yanma oluyor muVaginol dustan sonra adet döngüsüne girdim daha sonra malesef yine muhallebi kıvamında akintilar geldi su an akintim yok ara ara akıntı oldu bu da kesin çözüm olmadi anlayacağınız muayene günümü bekliyorum bakalım doktor ne tavsiye verecek
Yumurta aki gibiyse normal akinti olabilir siz sadece akinti icin mi kullaniyorsunuz yoksa kulturde muayenede mantar çıkıyor mu kaşinti yanma oluyor mu
...Vaginol dustan sonra adet döngüsüne girdim daha sonra malesef yine muhallebi kıvamında akintilar geldi su an akintim yok ara ara akıntı oldu bu da kesin çözüm olmadi anlayacağınız muayene günümü bekliyorum bakalım doktor ne tavsiye verecek
Yumurta akı gibi akintilarim internette okudum normal yazıyorlar yumurtlama ile ilgiki gibi yazılar okudum ama doktorum akıntıyi gorunce iyi bi sey degilmis gibi ilaçlar veriyor o yuzden endiseliyim ben de yoksa mantar yok bendeYumurta aki gibiyse normal akinti olabilir siz sadece akinti icin mi kullaniyorsunuz yoksa kulturde muayenede mantar çıkıyor mu kaşinti yanma oluyor mu
Anladim canim ama mantar yoksa borik asit icerikli vaginal dus çok gereksiz cunku bu gecmeyen ya da kroniklesen mantar icin oneriliyor o da son çare olarak doktorunu mu degiştirsen acaba.Yumurta akı gibi akintilarim internette okudum normal yazıyorlar yumurtlama ile ilgiki gibi yazılar okudum ama doktorum akıntıyi gorunce iyi bi sey degilmis gibi ilaçlar veriyor o yuzden endiseliyim ben de yoksa mantar yok bende