Saç Kesim Şekilleri "V" seklinde sac kesimi olan varmi?kat kat ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Benim saçlarım bu model, yani resimdeki şekilde ama pek memnun değilim. Çünkü bu model kırıkları çok belli ediyor, uçları çatal çatal duruyor. Maşa yapınca dalgalı kullanınca bu kesim hoş duruyor ama fön çektiğimde kırıklar kötü gözüküyor. V değil de daha U gibi bir kesim daha hoş olur bence. Yakında kuaföre gidip U kesim yaptırmak istiyorum.

Harfi harfine katılıyorum. Uzadıkça uçları daha da sivrileşiyor ve inceliyor. Çok kırık gösteriyor, hiç hoş durmuyor. Bende düz kestirmeyi düşünüyorum bu yüzden, napym kıyacagm artık saçlarıma...

ince seyrek saçtaysa v şekli çok kötü bence saçta..çok gür olanda belki olur..ben v yi pek sevmiorum..uzsın az bişey altlar dahamı çok uzuy nedir çirkin oluyor..

benim var ve iğrenç senelerdirde eşit olmadı arkası uzun yanlar kısa malak gibi duruyo çok gıcık :26:

Merhaba arkadaşlar...Saçlarımı yaklaşık 3 ay önce V şeklinde kestirdim.Ancak istediğim gibi olmadı,çünkü kuaför biraz kafasına göre takıldı ve istediğimden daha kısa + katlı kesti.3 aydır uzamasını bekliyorum hala istediğim uzunluğa gelemedi...Saçlarım dalgalı bu yüzden sürekli düzleştiriyorum..At kuyruğu yapıyorum ama çok halsiz ve sönük duruyor.

Saçlarımın bu şekilde durması için ne yapmalıyım?

$daginik_at-kuyrugu_sac_modeli.jpeg

(fotoğraf temsilidir)

benim saçlarımda hem kat var hemde V kesim ve kendime hiç yakıştırmıyorum şuan katları falan uzadı at kuyruğu toplayamıyorum adam akıllı beni sinir ediyo bu durum

Ben yıllardır saçımı resimdeki kahverengi saçlı kız gibi V kestirmeye çalışıyorum ama bir türlü yapamıyorlar hep düze yakın kesiyorlar. İstanbul'da ya da Ankara'da iyi üçgen kesim yapabilen kuaför biliyor musunuz saçım aynen böyle diyenler?? Dalgalı saçlılara tavsiye ederim. Bir zamanlar benim de V şeklindeydi ve kullanımı çok rahat oluyor.

Back