Saç Kesim Şekilleri "V" seklinde sac kesimi olan varmi?kat kat ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

szeretlek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
31
0
96
Diğer
saclarim omuzlarimi 15 cm falan asasinda saclarimi v denilen katkat bi sekilde kesmek istiyorum saclarim dumduz nasil olur sizce varmi o sekil modeli olan yada resim olan varmi

saçlarım çok gür azaltmak istiyorum diosan v kesim birebir ;))

ayrıca düz saçlarında dalganma yapabilir bu model ..

ecem ben tam da bu sekil kendi sacimi kendim kesiyordum bu videoyuda yeni gordum gercektten yanlis biseler yapiyomuyum diyordum hep demkki yapmiyomusum makas tutusu bile ayniiii supermis videolari bu kizin

Yaklaşık 6 7 sene v model kullandım V model çok avantajlıbayanssulusmile arkadan uzun önden kısa kullanılabiliyor ama saçların gür değilse tavsiye etmem çok az saçın var gibi görünür.

ecem ben tam da bu sekil kendi sacimi kendim kesiyordum bu videoyuda yeni gordum gercektten yanlis biseler yapiyomuyum diyordum hep demkki yapmiyomusum makas tutusu bile ayniiii supermis videolari bu kizin

tebrik ediyorum kendin kesebilmen büyük marifet vallaalkisalkisalkis:hooray:

ben de kendim kestim kimse de anlamadı neyse de
V şeklinde ve kat kat kesersen saçın kabarır benim öyle oldu ama düzleştirince sorun kalmıyor kaydirigubbakcemile4

http://img839.imageshack.us/img839/9607/48940482.jpg
bence düz saçlara çok yakışan bi modelyerimseniben

Benim saçlarım bu model, yani resimdeki şekilde ama pek memnun değilim. Çünkü bu model kırıkları çok belli ediyor, uçları çatal çatal duruyor. Maşa yapınca dalgalı kullanınca bu kesim hoş duruyor ama fön çektiğimde kırıklar kötü gözüküyor. V değil de daha U gibi bir kesim daha hoş olur bence. Yakında kuaföre gidip U kesim yaptırmak istiyorum.

ben de bu modeli kestirdim ve hiç memnun değilim. çok dalgalandı,kabardı. 1 ay oldu kestireli halen normal haline gelmedi. hep saçımı bağlamak zorundayım şuan.

kendi saçını kendi kesen hatunun videosunu izleyince saçlarımı kessemmi die düşündüm :)

Uzun saçta çok çok güzel duruyor bence benimde saçlarım belime yakın düzleştirip salık bıraktığım ve bir de parlatıcı sprey kullandığımda o kadar güzel duruyor ki..:)Arkadaşlarım bir şey kullanıyor musun diye soruyorlar.:)

ben senelerdir bu modeli kestiriyorum.V şekli düz saçlara gerçekten çok yakışıyor.arkasındada katlar olunca daha bir hoş duruyor.dalgalı yapmak istediğimdede dalgaları daha güzel duruyor.tavsiye ederim

Bencede çok güzel olur düz saçlarda ama bana kalırsa üstlerde çok kat olmamalı düz saç zaten hacimli durmaz pek herdakika fönle uğraşamam derseniz sadece uçlarda kat olması daha çok avantaj sağlayabilir :61::61:

48940482.jpg

bende çok beğeniyorum:)))

Son düzenleme:
bende yapmayı düşünüyorm ya umarm iyi olur benimde saçım belimden yaklaşık 1 karış yukarda iyigider mi kızlar:44: bu arada saçm düz

Son düzenleme:
Back