• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

V.C Andrews-Çatıdaki Rüzgar Okuyan Var mı?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
V.C Andrews Çatıdaki Rüzgar
Nasıl bir kitap merak ediyorum evde buldum.
Okuyan arkadaşlar var mı fikirlerini benımle paylaşabilirler mi?
teşekkür ediyorum:)

canım benim sadece o kitabı okursan hiç bişey anlayamazsın çünkü onun önceleri var
Elinde kitap bi serinin kitabı

çatı ilk kitapdır Dollanger ailesin hikayesini anlatır ve müthiş bi kitaptır ben yazarın bütüm kitaplarını okumayı planlıyorum
Çoğunu okudum ve çatı serisinden Dollanger ailesini bitirdim 4 kitap bir solukda okudum
Bence seriyi tamamla ve zaman kaybetmeden başla

çok tşk ederim ilgin için :) bu kitabı bir arkadaşımdan aldım
ona bir sorayım ondan yoksa seriyi bulamaya çalışıcam :)

bizamanlar bende okumuştum,bulsam tekrar okrum

iştahlladın şimdi bak bu yazarın ktplarını okumak için :)
yarın aramaya başlıyorum :)

ensest ilişkiyle ilgili bi seriydi yanlış hatırlamıosam..

guzel bir seriydi ben de okumustum bir kismini..

V.C Andrews Çatıdaki Rüzgar
Nasıl bir kitap merak ediyorum evde buldum.
Okuyan arkadaşlar var mı fikirlerini benımle paylaşabilirler mi?
teşekkür ediyorum:)

V.C. Andrews in çatı isimli romanını okumuştum...vve hala unutamıyorum..çok güzel sürükleyici bir kitap...konusuna göre baya erken bi yaşta okudum sanırımki kazınmış hafızama orta2deydim sanırımkaydirigubbakcemile3 bulursam tekrar okuyacağım bir kitap,fareler ve insanlar gibi a.s

tepkiler güzel bende bir göz atayım bakayım teşekkürler sorun için walker birşey daha öğreneceğim sayende...

dört kitaptan oluşan çatı serisinin 2.kitabı çatıdaki rüzgar.ilk kitap çatı sonra sırasıyla çatıdaki rüzgar,gazap tohumları ve çatıdaki dikenler.ta ortaokuldayken okumuştum ve hala belirli periyodlarla okurum bu serisiyi.her okuyuşumda ayrı bir zevk alırım.muhteşem bir seri.dollanganger ailesinin üç kuşak hikayesini anlatıyor.gerçekten etkileyici ve okunmaya değer bir seri.öneririm.bir de yaptığım araştırmalar sonucunda aslında çatıdan da önce bir kitap daha olduğunu öğrendim.gölgeli bahçe.serinin ilk kitabı odur.ilk önce onu okursanız diğer dört kitapta anlatılanları daha rahat anlayara okursunuz.hikayeye hakim olabilmek için ilk önce o okunmalıdır.

Back