- 13 Kasım 2014
- 78
- 16
yatak örtünü nerden aldın öğrenebilirmiyim:)E birşeyler almanın zamanı sonradan insan ne alacağını şaşırıyor simdi vakit boool boolken yavastan alip bi köşeye koymak gerekiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yatak örtünü nerden aldın öğrenebilirmiyim:)E birşeyler almanın zamanı sonradan insan ne alacağını şaşırıyor simdi vakit boool boolken yavastan alip bi köşeye koymak gerekiyo
Açık bembe olanı english homdan aldım onu soruyosanizyatak örtünü nerden aldın öğrenebilirmiyim:)
yok ekru olan dantelliAçık bembe olanı english homdan aldım onu soruyosaniz
Onu evlen home esma pike takımıyok ekru olan dantelli
Teşekkürler:)Onu evlen home esma pike takımı
Rica ederimTeşekkürler:)
Amiin Çok ama coook tesekkur ederim cok daha güzelleri sizin olsunHer şey çok güzel, Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin :)
Üç boyutlu nevresim bomba ama :)
ayyy kız bu ne insan özeniyor valla bebek falanKızlar bu biblolar çok ama çok tatlı ben iki tane aldım ama sizin için bi kaç resim koyucam inşallah begenirsiniz :)Eki Görüntüle 1694310 Eki Görüntüle 1694311 Eki Görüntüle 1694312 Eki Görüntüle 1694313
Ben bütün herşeyi tek tek aldım ve internetten aldım set fiyatına denk geliyo yemek takımım kütahya porselen iris serisinden 97 parça 1450 ye geldi yemek takımı çatal kaşık bıçak takımım ar yıldız kesinlikle tavsiye ediyorum çok zarif ve bıçakları farklı 535 e aldım hepsini n11 den aldım bütün mutfak eşyalarını baya baya uyguna aldım magaza fiyatlarındanHepisde çok güzel yemek yakımını ar yıldızdan almışsın sanırım ne kadara aldın ve set şeklindemi aldın acaba herkese soruyorum bunu haa bir alsam da herkes rahatlasa... güle güle kullan inşallah
Çok tesekkur ederim canım içine sinerek al canım acele etme bak bak vurulduğunda alHepisde çok güzel yemek yakımını ar yıldızdan almışsın sanırım ne kadara aldın ve set şeklindemi aldın acaba herkese soruyorum bunu haa bir alsam da herkes rahatlasa... güle güle kullan inşallah
evet canm %50 oluyor o yüzden sordum bende bekliyorum örtüler için indirimiBibloyu dr den aldım canım willow tree biblo diye aratirsan istediğin siteden alabilirsin evinizde eminim çok güzel dururyatak ortumu 50 TL te aldım canım %50 indirim vardı
canm hepsini kaça almış oluyorsun çatal bıçak tencere seti kahvaltı yemek takımının fiyatları nedirBen bütün herşeyi tek tek aldım ve internetten aldım set fiyatına denk geliyo yemek takımım kütahya porselen iris serisinden 97 parça 1450 ye geldi yemek takımı çatal kaşık bıçak takımım ar yıldız kesinlikle tavsiye ediyorum çok zarif ve bıçakları farklı 535 e aldım hepsini n11 den aldım bütün mutfak eşyalarını baya baya uyguna aldım magaza fiyatlarından
Evet canım çok araştırdım cbk takımım 534 yemek takımım 1450 ye geldi çelik tencerem 377 seramik tencerem 416 günlük yemek takımım 12 kişilik 220 duduklum 350 8 lt kahvaltı takımı almadim onları tek beyaz kare tabak alicam 8 tane bernardodan aldığım tabak takımını herhalde çay pasta takımı olarak kullanicam 2797 ye geliyo hepsi çelik tencerelerde su izi kaldığı için emsanin miray teencere setini aldım çünkü su izi çok oluyo çeliklerin dışındacanm hepsini kaça almış oluyorsun çatal bıçak tencere seti kahvaltı yemek takımının fiyatları nedir
çok araştırdn mı?
Aynen öyle canım :) 100 tlydi az daha aliyodum bir sonraki gittiğimde 50 olmuş ilk gittiğimde kalsaydım çok pişman olucaktimevet canm %50 oluyor o yüzden sordum bende bekliyorum örtüler için indirimi
zaten ha bire aynı şeyleri döndürüp döndürüp indirime koyuyorlar
evet canm ordan bir şey alma sürekli döndürüyorlar valla. bu sefer aksesuar indirimde. bu kaçıncı indirimi 2 ayda bir sıra geliyor gruba gözüne kestir daha sonra alAynen öyle canım :) 100 tlydi az daha aliyodum bir sonraki gittiğimde 50 olmuş ilk gittiğimde kalsaydım çok pişman olucaktim
sadece düdüklün mü 350?? yemek takımında değişik canm. sıradan değil. nasıl böyle bir model seçtin onu da merak ediyorum :)Evet canım çok araştırdım cbk takımım 534 yemek takımım 1450 ye geldi çelik tencerem 377 seramik tencerem 416 günlük yemek takımım 12 kişilik 220 duduklum 350 8 lt kahvaltı takımı almadim onları tek beyaz kare tabak alicam 8 tane bernardodan aldığım tabak takımını herhalde çay pasta takımı olarak kullanicam 2797 ye geliyo hepsi çelik tencerelerde su izi kaldığı için emsanin miray teencere setini aldım çünkü su izi çok oluyo çeliklerin dışında