Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canm sana katılıyorum hayırlı olsunE birşeyler almanın zamanı sonradan insan ne alacağını şaşırıyor simdi vakit boool boolken yavastan alip bi köşeye koymak gerekiyo
Çok çok tesekkur ederim Rabbim sizede aşkla kullanmayı nasip etsin :) :) cok sagooll :)Canım Maaşallah herşeyin çok güzel
Kahvaltı takımlarımız aynı :) Yemek takımını da çok asil buldum. Çatal bıçak takımını da çok beğendim böyle kibar takımları seviyorum. Rabbim aşkla kullanmayı nasip etsin
4 adet nevresim 1 pikem var çok tesekkur ederim şimdilik yeter diye dusunuyorum ama sonradan yine eklemeler olabilirdugun inşallah mayısta kpss yi bekliyoruz tekstili geçen sene almıştım mutfak alışverişi 4 5 aydır sanırımevet canm sana katılıyorum hayırlı olsun
ne zamandır başladın acaba?
bir de kaç nevresim ve pike takımın var
bir nevresim hastası olarak soruyorum canm düğün ne zaman
Bende 5 tane aldım. Çok mu acaba diye dusunuyorummmevet canm sana katılıyorum hayırlı olsun
ne zamandır başladın acaba?
bir de kaç nevresim ve pike takımın var
bir nevresim hastası olarak soruyorum canm düğün ne zaman
Yok buhar makinası alması canımBuhar makınası gördüm sanırım .Araştırıp ta mı aldın acaba ?
Bende 5 tane aldım. Çok mu acaba diye dusunuyorummm
ben 6 saydım ama canm yanlış mı ki4 adet nevresim 1 pikem var çok tesekkur ederim şimdilik yeter diye dusunuyorum ama sonradan yine eklemeler olabilirdugun inşallah mayısta kpss yi bekliyoruz tekstili geçen sene almıştım mutfak alışverişi 4 5 aydır sanırım
Çok tesekkur ederimgüle güle kullan canım dantelli olan pike takımın mı? nereden aldn.
yok canm çok değil iyi bencede ama daha alma hediye getiren olur diyorlar. benmde 4 tane. 1 tanede 3 boyutlu alırım inşallahBende 5 tane aldım. Çok mu acaba diye dusunuyorummm
Evlen home esma pike takımı canimÇok tesekkur ederim
Arada tek kişilik pike var ondan canım o çingene pembesi olanı misafir için pike olarak kullanicam evet o dantelli pike takımım bi tanede normal lazım 3 boyutlu canım internetten aldım 210 tlydiben 6 saydım ama canm yanlış mı ki
piken mi var pike takımın mı?
2 yatak örtün var sanırım canm
diğer dantelli olan şey ne amaçla kullanıyoruz o da örtü sanırım
bir de mor kelebekli 3 boyutlu mu ne kadara nerden aldın??
kpss den sonra mı düğün nişanlında mı hazırlanıyor
Aslında master yapiyo şuan hem kpss hem o bakalım nolucak şuan nişanlı değiliz önce iş bekliyoruz canimArada tek kişilik pike var ondan canım o çingene pembesi olanı misafir için pike olarak kullanicam evet o dantelli pike takımım bi tanede normal lazım 3 boyutlu canım internetten aldım 210 tlydi
hayırlısı canm Allah gönlünüze göre versin.Aslında master yapiyo şuan hem kpss hem o bakalım nolucak şuan nişanlı değiliz önce iş bekliyoruz canim
Amin caanim 4 yıldır okut okut bu zamana geldik yinede o zaman geldiğim de istediklerimi alamam diye imkânim varken şimdi aliyim dedimsizde nişan evlilik var mihayırlısı canm Allah gönlünüze göre versin.
ne zaman dır berabersinz erken başlamışsın çeyize =)