- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 33
- 29
- Konu Sahibi pyrzaltnk12
Merhaba uzun zamandır tedavi görüyorum. İlk denememde kimyasal gebelik geçirdim. 2 sene tedavi görmeme rağmen gebelik olmadı. Doktorum pcos olduğumu ve tedavisiz mümkün olmadığını söyledi son 3 ay önce tedaviyi bıraktım ve kendimce bişeyler denedim. Belki birilerine faydası olur diye yazmak istiyorum… sifamix Plus mucize karışım diye bi ürün buldum her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı yedim denildiği gibi uyguladım. Daha sonra gynoseed jel diye bi ürün keşfettim baya araştırdım aldım. Kendimce 20. Gün yumurtladım o gün gynoseed jeli denedim. Adetimin olduğu gün gittim kan testi verdim negatif idrar testi yaptım çok çok silik bi çizgi gördüm burda post açtım . Daha sonra yaptıklarım negatifti. Sadece bir umut sabırla beklemek istedim. Şu an adetim 9 gün gecikti ve şükürler olsun o çift çizgiyi gördüm. 2 kez başarısız aşılama ve uzun süre klonun vb kullanımım oldu. Hiçbirşey uygulamadığım kendimce Ovülasyon testi vb uyguladığım ay gebe kaldım. Umarım isteyen dileyen herkesin olur. Bigün bu anı yaşarsam burda tüm süreci anlatacağım demiştim umarım uzun olmamıştır sevgiyle kalın