Merhabalar kilo verme maceram hep sabırsızlıkla yarıda kaldı , ben verdiğim ve tekrardan aldığım kiloları hesapladığımda elde ettiğim sonuç hayalkırıklığı,pişmanlık ,yine mi.......listem uzuyor anlayacağınız.
Diyetisyen maceram hababam sınıfı öğrenciliğine döndü yaş geçti ama bir türlü mezuniyet yok diyetlerden hep sınıfta kaldım kilolar sadece çeneme vuruyor söyleniyor ama hep yarın mutlaka başlayacağımdan öteye geçmiyor.
Kışın hazır kalın giyip kamuflaj yapabiliyorken yaza kadar benimle yeni bir yolculuğa başlayacak ancak bu defa çıkmaza değil hedefe ulaştıracak her türlü fikre açık olduğumuz paylaşımcı bir destek yoldaşlığı kurmak isteyenleri bekliyorum
Kilo bugün itibariyle :97(eylülde 90 idim düşünün buna dersiniz)
Boy:175 cm
Öncelikle 21 günlük şeker perhizi ancak sabahları sadece ekmek tüketeceğim diğer öğünlerde karıştırmadan birinde öğünlerin protein diğierinde sebzeye ağırlık vereceğim ilk iki hafta düzenli bir boşaltım sistemi için pilav makarna olmayacak sonrasında devreye girecek (Bu yöntemle ayda 7-8 kilo civarında veriliyor kendimden biliyorum tabi mühim olan sonuca ulaştırmak dediğinizi duyar gibiyim )porsiyonlar 8-9 kaşık sebze veye bakliyat dört köfte kadar et istediğiniz miktar ve çeşitte salata
Yarın sabahla birlikte vira bismillah diyerek yeni bir yolculuğa birlikta çıkalım mı şeytanın bacağını kırıp kıyafetlerle beraber bizde bahara doğru hafileyelim mi varsanız buyursunlar efendim heyecanla sizleri bekliyorum