How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Almila07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2010
861
59
323
Merhabalar,
Henüz yolun başındayım lakin bir sayfam olsun istedim. Kısa zamanda tamamlamak nasip olur inşallah hem bana hem çeyiz hazırlığındaki herkese :)
Bismillahirrahmanirrahim.
Bosch Beyaz Eşya ve Küçük Ev Aletleri:
7308.jpg
7325.jpg

7239.jpg
7247.jpg

7251.jpg
7255.jpg

7262.jpg
7268.jpg

Nevresim takımlarım:

6750.jpg
5529.jpg

Forumdan kaydetmiştim bu fotoğrafı. Linens'in kendi sitesinde bulamadım, bunu koymak zorunda kaldım. Fotoğraflayan kişinin hoş görüsüne sığınarak teşekkür ediyorum.
6808.jpg
6836.jpg

6866.jpg
6886.jpg

Bornoz setim :
11222.jpg

10024.bmp
3077.jpg

3087.bmp
6921.jpg

6951.jpg
6985.jpg

6993.jpg
7015.jpg

missberry'de gördüğüm bulmaktan ümidimi kestiğim anda gnnrkcy'nin uyarısıyla son anda sahip olduğum Biev kahvaltı takımım ( Teşekkürler ):
7052.jpg

Cats By Luano'dan aldıklarım:
7074.jpg
7093.jpg

7106.jpg
7115.jpg

Esencia'dan aldıklarım:
7129.jpg
7141.jpg

Paşabahçe'den aldıklarım:
7172.jpg
7179.jpg
7183.jpg

7188.jpg
7194.jpg
7201.jpg

7204.jpg
7208.jpg
7211.jpg

7216.jpg

Sonradan aldıklarım :
14918.jpg

Le Vele Aloe Veralı Çift Kişilik Nano Yorgan :) Bu da yeni icat nano yorgan , hayrını görürüm inşallah :) İki de yastığı var.
3120.jpg

Hamam setim : Erkek için olanı, bornozuyla aynı havludan. Çifter çifter kullanacak müstakbel eşim :))
Pijaması ve robdöşambrı

Benim çizgili pijamalarım :))

Renkli kasemiz, meyvelik olabilir biraz zorlarsak salata kasesi de olabilir :)

Fotoğrafların kalitesizliği ve kocamanlığı için hoş görünüze sığınıyorum :)
Yeni aldıklarım:
Linens Joly Masa Örtüsü
8162.jpg

Luminarc Sürahi
8236.jpg

Paşabahçe Kadeh-12 adet
7231.jpg

Paşabahçe Bardaklar-6'şar tane aldım.
8346.jpg

8358.jpg

Paşabahçe Limon Sıkacağı ( Forumdan kaydetmiştim bu fotoğrafı, nehir21'e teşekkürlerimle )
7370.jpg

Tantitoni Cezve-2 boy
8373.jpg

8386.jpg

Sarev Pike Takımım
6395.jpg

6531.jpg

Linens'in yüzde elli indirimiyle aldığım nevresim takımım. Nihayet bir adet de olsa indirimli bir nevresim takımı alabildim :)
10740.jpg

Paşabahçe Antalya Bardak- 12 adet. Kadehlerle takım olarak düşündüm bunları:
6354.jpg

Paşabahçe Ekmeklik- Bunun meyveliği de var bende ama sanırım her ikisinde de aynı fotoğrafı ekledim :))
6543.jpg

Ve sonunda adet yerini bulsun diye aldığım sade yatak örtüm :) Yakından görüntüsü daha hoş.
5437.jpg

Evlenince de oturacağım evi bugün tuttum, temizlik ve yerleşme faslı başlayacak şimdi inşallah çabucak halledebilirim. Dolayısıyla Kasım'a düğüne kadar çeyizimin bir kısmını kullanıyor olacağım :))
Birkaç parça bir şey aldım bu aralar onları paylaşayım:

Bunu yatak örtüsünün yanında hediye vermişlerdi unutmuştum eklemeyi şimdi ekliyorum :)
Merinos Line Gri nevresim takımı- misafirler için kullanmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 231912

Pijama takımım, gene sevimli bir şey aldım, beyaz ağırlıklı olanı benimki :)
Eki Görüntüle 231913

Önceden aldığım su takımımı annemler kullanıyor, ben de bundan aldım:
3466.bmp

Bu kaselerin büyüklerinden bir küçüklerinden 6 tane aldım:
Eki Görüntüle 231924
Klozet takımım, benimki mavili olan:
5201.jpg

Misafir havlu setim:
5322.jpg

Havlularım:
5331.jpg

Hafta sonu birkaç şey aldım kızlar, onları paylaşayım :)
Mutfak avizem :

İki adet saklama kabı:

Renginden dolayı aldığım süzgeçli kap :)

sarımsak ezici:

kurabiye kalıpları

krema pompası

ölçü kaşıkları
Eki Görüntüle 237049
fırça
Eki Görüntüle 237050
soğan saklama kabı
Eki Görüntüle 237051
faraş seti
Eki Görüntüle 237052

Son düzenleme:
güle güle kullan canım, kahvaltı takımına bayıldım. kedililer de çok tatlı:71:

güle güle kullan canım, kahvaltı takımına bayıldım. kedililer de çok tatlı:71:

Çok teşekkür ederim lilypos:)
Ben de ilk gördüğüm andan itibaren bayılıyorum bu kahvaltı takımına. Almak kısmet oldu :) Kedilerin yakından görünüşü daha da güzel. Özellikle tepsisi :)

anarchitect
güle güle kullan canım.linens nevresimlerin çok güzelmiş kaça aldın acaba?

Teşekkür ederim anarchitect :)
Ben de çok beğenerek aldım :) Ophelia olanı 265'ti. Diğerini yüzde elli indirimli olarak aldım. 220'den 110'a düştü. Toplamda 375 etti yani. Ah nasıl da bir çırpıda ağızdan çıkıyor böyle, ödemesi de kolay olur inşallah:)

Çok güzel canım güle güle kullan. Allah tamamlamayı nasip etsin :7: :nazar:

Amin amin amin :) Cümlemizinkini inşallah, gerçi sende hazırlıklar tamam artık, darısı başıma :) Teşekkür ederim.

bayıldım cidden...çok çok güzel herşey...özellikle taçın nevresim takımını çok beğendim amavi çiçekli olanı...kahvaltı takımında çok cici...güle güle kullan hepsini...:nazar::nazar:

her şeyin çok güzel güle güle kullan.yalnız şu biev kahvaltı takımını nerden buldun aldın?ben de bulamıyorum da lütfen yardım...

bayıldım cidden...çok çok güzel herşey...özellikle taçın nevresim takımını çok beğendim amavi çiçekli olanı...kahvaltı takımında çok cici...güle güle kullan hepsini...:nazar::nazar:

:))Beğenmene çok sevindim. Stajımı seni ve diğer çeyiz hazırlayanları takip ederek yaptım, sıra bana geldi:) Bütçem elverdiğince beğendiklerimi almaya çalışacağım. Tamamı da seninki kadar güzel olur umarım :)
Arkadaşımıza doğum gününde hediye almıştık o nevresim takımından, o kadar hoşuma gitti ki kendime de almadan edemedim :))
Çok teşekkür ederim eylemonur :)

her şeyin çok güzel tekrardan güle güle kullan diyorum..yalnız şu biev kahvaltı takımını nerden bulup aldın?ben de istiyorum fakat bulamadım da nette falan bulabilir miyim acaba ?yardım eder misin?

güle güle kullanın :nazar::nazar:

Teşekkür ederim :)

pap1985
Çok güzel canım güle güle kullan.

Mutlu ettiniz beni, teşekkür ederim :)

mavigul86
her şeyin çok güzel güle güle kullan.yalnız şu biev kahvaltı takımını nerden buldun aldın?ben de bulamıyorum da lütfen yardım...

Teşekkür ederim :)
Vallahi hayli maceralı oldu o takımı almak :) Forumda görmüştüm. Biev'i bile aramış ancak artık üretilmediğini öğrenmiş ve cidden çok üzülmüştüm :( Ta ki gnnrkcy Ankara Optimum Lively mağazasında bu takımı gördüğünü foruma yazana dek :) Ben şu an Ankara'da değilim. Hemen Ankara'daki arkadaşlarıma haber verdim. Sağ olsunlar gidip aldılar takımı. Takım henüz ulaşmadı elime yalnız. Önümüzdeki hafta elimde olacakmış. Umarım siz de denk gelirsiniz bir yerde :)

:))Beğenmene çok sevindim. Stajımı seni ve diğer çeyiz hazırlayanları takip ederek yaptım, sıra bana geldi:) Bütçem elverdiğince beğendiklerimi almaya çalışacağım. Tamamı da seninki kadar güzel olur umarım :)
Arkadaşımıza doğum gününde hediye almıştık o nevresim takımından, o kadar hoşuma gitti ki kendime de almadan edemedim :))
Çok teşekkür ederim eylemonur :)

:):) hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz canım...doğru seçimler yapmamızı fikir almamızı sağlıyor burası onun için mutlaka bakınırım her topiğe neler var diye...tamamlarsın canım inşallah kısa zamanda gönlünce...hepimiz inşallah huzurla kullanırız...buarada nevresim takımı olayını abarttığım için artık alamıyorum ama bir tane daha alma fırsatım olsaydı mutlaka senin aldıgın takımı alırdım:):)

Küçük adım demişsin ben haftaya evleniyorum benim bile bu kadar eşyam yok :9:

Çok güzeller güle güle kullan

:):) hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz canım...doğru seçimler yapmamızı fikir almamızı sağlıyor burası onun için mutlaka bakınırım her topiğe neler var diye...tamamlarsın canım inşallah kısa zamanda gönlünce...hepimiz inşallah huzurla kullanırız...buarada nevresim takımı olayını abarttığım için artık alamıyorum ama bir tane daha alma fırsatım olsaydı mutlaka senin aldıgın takımı alırdım:):)

:) İlk kez burda gördüğüm pek çok şey var. Benim için çok faydalı oldu bu site. Ben de inceliyorum ne var ne yok diye, beğendiklerimi kaydediyorum 'alacaklarım' klasörüne, alabilirsem ne ala tabii:)
Benim bu süreçte vazgeçtiğim bazı eşyalarım da oldu :) Anneme bırakmayı düşünüyorum birkaç şeyi:) Sen de öyle yapsan, olmaz mı :)

dayioglu112
Küçük adım demişsin ben haftaya evleniyorum benim bile bu kadar eşyam yok

Çok güzeller güle güle kullan

:)) Henüz tabak, çatal-kaşık namına bir şeyim olmadığımda hiçbir şeyim yokmuş gibi geliyor hala :)
Yerinde olmayı isterdim emin ol :) Benim söz bile Temmuz'da. O zamana kadar kendimi çeyiz hazırlığına verdim, yoksa zaman nasıl geçer :) Allah tamamına erdirsin inşallah. Mutluluklar diliyorum :)

Canım gerçekten herşeyin çok güzel ince ayrıntılardan beyaz eşyaya dek bir çok parça almışsın sende benim gibi kiracı olacaksan çok fazla eşyaya da gerek yok aslında az ve öz beğendiğin parçaları alman en güzeli. Kahvaltı takımı düşünmememe rağmen bu takım al beni diyordu :)) Mutlu ve huzurlu günlerde kullanman dileğiyle :61:

:) İlk kez burda gördüğüm pek çok şey var. Benim için çok faydalı oldu bu site. Ben de inceliyorum ne var ne yok diye, beğendiklerimi kaydediyorum 'alacaklarım' klasörüne, alabilirsem ne ala tabii:)
Benim bu süreçte vazgeçtiğim bazı eşyalarım da oldu :) Anneme bırakmayı düşünüyorum birkaç şeyi:) Sen de öyle yapsan, olmaz mı :)

:)) Henüz tabak, çatal-kaşık namına bir şeyim olmadığımda hiçbir şeyim yokmuş gibi geliyor hala :)
Yerinde olmayı isterdim emin ol :) Benim söz bile Temmuz'da. O zamana kadar kendimi çeyiz hazırlığına verdim, yoksa zaman nasıl geçer :) Allah tamamına erdirsin inşallah. Mutluluklar diliyorum :)

Ben de bu zaman nasıl geçer diyordum istemeye geldikten sonra. Bak haftaya nikahım var :9::64::64:

Back