• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Uzun ve küçük oturma odama yardım...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

mavis2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
97
1
96
56
Mardin
Arkadaşlar,oturma odam tam kare değil,küçük ve dikdörtgen şeklinde.Burası için nasıl bir oturma takımı uygun olur?Masa ve tv ünitesi kullanabilirmiyim?Ayrıca ev dubleks,merdivenden çıkarken üst başımız çarpıyor.Oraya ne koyabilirim fikir verebilirmisiniz?

L tipi koltuk takımının hoş olucagını düşünüyorum. ortada küçük bi sehpa ve küçük bi tv sehpası sade ve hoş görünüm verebilir istegine görede aksesuarlarla sekil verebilirsin

Sehpa kullanamam sanırım.daraltabilir.Köşe takımı ıyı fikir fakat çoğunun kol kısımları yok yenı çıkanlarda.Yada bir tarafı var diğeri yok.Masa olmak zorunda odada birde tv.temiz ve düzenli görünen bir oda olsun istıyorum.Aklımdaki renk fildişi yada krem.Birde dubleks merdivenden çıkarken kafamız bir üst kata değiyor.Orası için öneriniz varmı?Şu an yenı aldığımız bir eşyanın içinden çıkan köpüğü koydum kare şeklinde kesip.Görünüm pek ıyı değil ama işe yaradı

Arkadaşlar,oturma odam tam kare değil,küçük ve dikdörtgen şeklinde.Burası için nasıl bir oturma takımı uygun olur?Masa ve tv ünitesi kullanabilirmiyim?Ayrıca ev dubleks,merdivenden çıkarken üst başımız çarpıyor.Oraya ne koyabilirim fikir verebilirmisiniz?

mavis ;odanın resmini bizlerle paylaşırsan sana daha çok yardımcı olabiliriz.

Sehpa kullanamam sanırım.daraltabilir.Köşe takımı ıyı fikir fakat çoğunun kol kısımları yok yenı çıkanlarda.Yada bir tarafı var diğeri yok.Masa olmak zorunda odada birde tv.temiz ve düzenli görünen bir oda olsun istıyorum.Aklımdaki renk fildişi yada krem.Birde dubleks merdivenden çıkarken kafamız bir üst kata değiyor.Orası için öneriniz varmı?Şu an yenı aldığımız bir eşyanın içinden çıkan köpüğü koydum kare şeklinde kesip.Görünüm pek ıyı değil ama işe yaradı

Kısa duvara bir üçlü ya da ikili konabilir belki. Ayrıca bir dikdörtgen puf da uzun duvara dayayabilir ya da gerektiğinde sehpa gibi kullanabilirsiniz. TV ünitesi yerine üçlü/ikili koltuğun karşısındaki duvara asılan bir TV daha iyi olur sanırım. Masayı da uzun duvarda TV yi engellemeyecek bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Oda ufak olduğuna göre açık renk kullanmak daha doğru sizin de düşündüğünüz gibi.

Kafanızın çarptığı yere duvarla aynı renk folyo ile kaplanmış sünger ya da köpükten başka çare yok sanırım. Yapan müteahhidi de kutlamak lazım bu başarısından dolayı-((

oturma grunbu kesınlıkle l olmalı ayrıca unıte ıle bogma sadece tv duvara as ustune yada yanında ıkea dan raf al koy duvara ıstedıgın sekılde yaparasında unıte ıle evıde bogmamıs olursun ben evıme oyle yaptım tv duvara astım raf aldım

Back
X