- Konu Sahibi siyah papatya
-
maybeline maskara kullanıorum o çok besledi ama ondan önce ben kirpiklerimi kesiyorum evett yanlış duymadınız kesiyorum kestikçe daha çok uzuyor eskileri gidiyor yeniler geliyor 2 haftada kendisini toparlıo yenileniyor 4 5 ayda bir keserim ve uzuyor ama keserken de rimel sürüp te kesiyorum normalde çok açık kahve rengi renkteler nekadar kestiğimi görmek için rimel sürüp kesiyorum ve kaş fırçasınla her rimel sürme esnasında önceden tarıyorum .. nemlendirici kremi yüzüme sürerken parmağımla elimdeki nemden kirpiğimede şöle bi sürüyorum hemde parmağımla taramış oluorum ayrıca hint ve badem yağı kullanıorum ve ve veee en önemlisi makyajımı makyaj temizleyicisinle değil direk su ile sabun yada yüz yıkama jeli ile çıkarıyorum makyajla asla uyumam kirpikleri kırar asla yüzünüzü sert havluyla silmeyin kirpikler geri kıvrılıp kırılıo hafif nemli bırakın gerçekten kirpiklere değer verirseniz size muhteşem bakışlar verirler ben çokkkkkkkkkk memnunum :sm_cool:
bu çay olayı çok iyiymiş ya benim kirpiklerim gür ama kısa valla isterim uzamasını kızlar benim erkek arkadaşımın bi kirpikleri var valla kıskanıyorum upuzun keşke onda olucağına bende olsaydı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?