- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
ben 24 ayar gram altin biriktiriyorum canim sen de oyle yapabilirsin altin uzun vadede hep kazandirir diyorlar. benim hesabim yok kuyumcudan aliyorum.Merhaba,
Uzun zamandır harçlıklarımdan arta kalanla birikim yapıyorum. Bunu kara dönüştürmeye karar verdim ama ekonomi konusunda bilgim çok zayıf, uzun vadede altın mı, euro mu, dolar mı biriktirmek daha karlıdır?
Altın ise, vadesiz altın hesabına biraz baktım, faizsiz olması güzel bir şey tabi ama alım satım yaparak altın biriktirmek mantıklı bir hareket mi? Ben TL biriktiriyorum, TL olarak mı kalmalı Altın mı almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Vadesiz altın hesabı açarak mı yaptınız bu birikimi? Tavsiye edersiniz yani :)Üstelik bankadan altın almaya kasımda başladım. 2 ay 17 günde yaptığı kar ortada
Kaç TL'den alıyorsun altının gramıniben 24 ayar gram altin biriktiriyorum canim sen de oyle yapabilirsin altin uzun vadede hep kazandirir diyorlar. benim hesabim yok kuyumcudan aliyorum.
ytd..
her gun her saat gram degeri degisiyor.o gun neyse deger ona gore kuyumcudan aliyorumKaç TL'den alıyorsun altının gramınikronikuykucu
bnce zaten gram daha karli.cunku bozulurken az kaybediyo ceyrek ata vs cok fark yapiyor.. ytd..Altın alıyorum kuyumcudan özellikle son zamanlarda 24 ayar almaya başladım. gram gramda olsa her ay alılkanlık haline getirdim yapı olarakta çocukluktan beri brikim yapmayı severim. TL olarak tutunca harcıyorum ben bankadan gram satmakta kolay olduğu için tercih etmiorum fiziksel olarak altın görmekte hoşuma gidiyor sanırımdüşüş yükseliş beklemeden alıyorum harcanmasından iyidir diyerek. önerim gramda olsa altın alman yönünde olacak.
bnce zaten gram daha karli.cunku bozulurken az kaybediyo ceyrek ata vs cok fark yapiyor.. ytd..
Nasil aliyorsunuz bankadan altin hesabinizmi varÜstelik bankadan altın almaya kasımda başladım. 2 ay 17 günde yaptığı kar ortada
Evet iş bankasında vadesiz altın heaabım var ordan alıyorumNasil aliyorsunuz bankadan altin hesabinizmi var
merhaba bacım birikimci hatunlar, altın biriktiriyoruz, benzeri ekonomi finans bölümünde bakın topicler dahil olmak fikir alabilirsin. Ha benim birikim çok yönlü altında var TL de borctta(kredi) ve cripto daMerhaba,
Uzun zamandır harçlıklarımdan arta kalanla birikim yapıyorum. Bunu kara dönüştürmeye karar verdim ama ekonomi konusunda bilgim çok zayıf, uzun vadede altın mı, euro mu, dolar mı biriktirmek daha karlıdır?
Altın ise, vadesiz altın hesabına biraz baktım, faizsiz olması güzel bir şey tabi ama alım satım yaparak altın biriktirmek mantıklı bir hareket mi? Ben TL biriktiriyorum, TL olarak mı kalmalı Altın mı almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden
Bir sene altın ile ne kadar kar yapılır pekiAltın alıyorum kuyumcudan özellikle son zamanlarda 24 ayar almaya başladım. gram gramda olsa her ay alılkanlık haline getirdim yapı olarakta çocukluktan beri brikim yapmayı severim. TL olarak tutunca harcıyorum ben bankadan gram satmakta kolay olduğu için tercih etmiorum fiziksel olarak altın görmekte hoşuma gidiyor sanırımdüşüş yükseliş beklemeden alıyorum harcanmasından iyidir diyerek. önerim gramda olsa altın alman yönünde olacak.
Bunu nasıl yaptınız pekiÜstelik bankadan altın almaya kasımda başladım. 2 ay 17 günde yaptığı kar ortada
Bir sene altın ile ne kadar kar yapılır peki
Ben yapmıyorum altın fiyatı iniyor çıkıyor. Benim aldığım altınların deperi de ona bağlı olarak artıp azalıyorBunu nasıl yaptınız peki
uzun vadeden kastınız nedir ? neden bireysel emeklilik düşünmüyorsunuz ?Merhaba,
Bireysel emeklilik hiç aklıma gelmedi, birde ne kadar alakası var bilemiyorum ama öğrenciyim zaten şuanuzun vadeden kastınız nedir ? neden bireysel emeklilik düşünmüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?