Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında merak ettiğim benzer süreç yaşayan var mı ve ben hanile miyim şimdi gerçekten? Doktora gideceğim bugün7-8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ve her hafta en az 2-3 kez kendimi burada buluyorum. Her yaşadığım şeyi gebe miyim diye yorumlamaya çalışıyorum, her belirtiyi ve vücudumdaki değişikliği gebeliğe yoruyorum ve ay sonu adet oluyorum. Bunu çok daha uzun süredir, yıllardır yaşayan insanlar olduğunu da bildiğim için kendime üzülmeyi hak görmedim açıkçası. Her isteyeni görünce dua ettim birileri de bana eder inşallah diye. Şimdi size bu ay yaşadığım şimdiye kadarda hiç benzerini okumadığım sürecimi anlatacağım. Henüz kimseyle konuşmadım ilk buraya gelip yazıyorum , sonuçta ben de ilk buraya koştum defalarca belki birileri de benzer şeyleri yaşıyordur onlara fikir olur hem de ben sizlerden fikir alabilirim.
Bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım ve yumurtalamadan önceki ve sonraki günleri değerlendirdik. Ayın 20si (çarşamba günü) beklenen adet tarihim ancak benim ayın 17sinde (pazar günü) sabah peçeteye silince gelen kahverngi lekelenmem başladı. Bu sabah bile peçeteye silince geliyor ve bugün 5.gün oldu. BİR ara lekelenmenin rengi koyu kırmızıya döndü ve adet oluyorum sandım ama aynı şekil kahverengi olarak devam etti. İçinde hiç pıhtı ya da parça yok ama (kusura bakmayın, doğru anlatmaya çalışıyorum) küçük küçük sümük gibi şeyler var. Bu sabah innovita ve predictor testler yaptım ikisi de silik çıktı ve şoktayım. Adetime 5 gün kala yaptığımda hiçbişey çıkmamıştı. 2 gün gecikme ile test yaptım ve 5 gündür lekelenmem sürüyor iki test de silik çıktı. Görselleri ekliyorum.
Umarım hepimizin gönlüne göre olur ve yorum yapabilirsiniz
Çok uzun yazdım kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim.
Evet gidip vereceğim ama sanırım insan öncesinde de tutunacak bir dal arıyor, eğer kan da pozitif çıkarsa yine gelip anlatırım belki benzer süreç yaşayanlara fikir olur çünkü ben de bu kadar uzun yerleşme olmaz diye düşünmüştümYerleşme bu kadar uzun sürüyor mu bilmiyorum ama testler pozitif duruyor. Kan verin.
İşte her gebelik kendine özel oluyor aslında. Umarım güzel haberlerinizi alırız. Bol şans :)Evet gidip vereceğim ama sanırım insan öncesinde de tutunacak bir dal arıyor, eğer kan da pozitif çıkarsa yine gelip anlatırım belki benzer süreç yaşayanlara fikir olur çünkü ben de bu kadar uzun yerleşme olmaz diye düşünmüştüm
Hayırlı olsun canım darısı başıma40,24 ile öğrendim
İnşallah en kısa zamanda en kolay şekilde olur. Lekelenmem devam ettiği için endişeliyim ben de, 2 gün sonra yine kan vereceğimHayırlı olsun canım darısı başıma
Hiç endişelenme herkesin vücudu ve normali farklı, sen iyi ol modun iyi olsun ki sağlıkla büyüsün, 2 gün sonra da güzel haberlerini bekliyoruzİnşallah en kısa zamanda en kolay şekilde olur. Lekelenmem devam ettiği için endişeliyim ben de, 2 gün sonra yine kan vereceğim
7-8 aydır gebelik için uğraşıyoruz ve her hafta en az 2-3 kez kendimi burada buluyorum. Her yaşadığım şeyi gebe miyim diye yorumlamaya çalışıyorum, her belirtiyi ve vücudumdaki değişikliği gebeliğe yoruyorum ve ay sonu adet oluyorum. Bunu çok daha uzun süredir, yıllardır yaşayan insanlar olduğunu da bildiğim için kendime üzülmeyi hak görmedim açıkçası. Her isteyeni görünce dua ettim birileri de bana eder inşallah diye. Şimdi size bu ay yaşadığım şimdiye kadarda hiç benzerini okumadığım sürecimi anlatacağım. Henüz kimseyle konuşmadım ilk buraya gelip yazıyorum , sonuçta ben de ilk buraya koştum defalarca belki birileri de benzer şeyleri yaşıyordur onlara fikir olur hem de ben sizlerden fikir alabilirim.
Bu ay ovülasyon testi ile takip yaptım ve yumurtalamadan önceki ve sonraki günleri değerlendirdik. Ayın 20si (çarşamba günü) beklenen adet tarihim ancak benim ayın 17sinde (pazar günü) sabah peçeteye silince gelen kahverngi lekelenmem başladı. Bu sabah bile peçeteye silince geliyor ve bugün 5.gün oldu. BİR ara lekelenmenin rengi koyu kırmızıya döndü ve adet oluyorum sandım ama aynı şekil kahverengi olarak devam etti. İçinde hiç pıhtı ya da parça yok ama (kusura bakmayın, doğru anlatmaya çalışıyorum) küçük küçük sümük gibi şeyler var. Bu sabah innovita ve predictor testler yaptım ikisi de silik çıktı ve şoktayım. Adetime 5 gün kala yaptığımda hiçbişey çıkmamıştı. 2 gün gecikme ile test yaptım ve 5 gündür lekelenmem sürüyor iki test de silik çıktı. Görselleri ekliyorum.
Umarım hepimizin gönlüne göre olur ve yorum yapabilirsiniz
Çok uzun yazdım kusura bakmayın, şimdiden teşekkür ederim.
Çok tatlısınız teşekkür ederim, haber edeceğim. Belki benzer süreç yaşayanlar olur ben bir benzerimi görememiştim çok endişelendim. İnşallah güzel ilerler süreç, başkalarının da içi rahatlarHiç endişelenme herkesin vücudu ve normali farklı, sen iyi ol modun iyi olsun ki sağlıkla büyüsün, 2 gün sonra da güzel haberlerini bekliyoruz
Şöyle 4ünde koyulaşmıştı 5i en koyu gündü o gün çatlama olduğunu tahmin ediyorum, 6sı da koyuydu, 7sinde silikleşmeye başladı.Hayırlı olsun bence var ayın kaçında yumurtlama ve çatlama gördünüz
Yani ben 15inde de test yapmıştım bayağı net şekilde negatifti, çatlamadan sonra 10.gün olduğunu hesap ediyorum o zaman çıkmadı. 17.gün çıktıŞöyle 4ünde koyulaşmıştı 5i en koyu gündü o gün çatlama olduğunu tahmin ediyorum, 6sı da koyuydu, 7sinde silikleşmeye başladı.
Şöyle 4ünde koyulaşmıştı 5i en koyu gündü o gün çatlama olduğunu tahmin ediyorum, 6sı da koyuydu, 7sinde silikleşmeye başladı.
O zaman pozitif oldukça net çıkmış , ovülasyon testlerinizin fotoğrafı duruyor muYani ben 15inde de test yapmıştım bayağı net şekilde negatifti, çatlamadan sonra 10.gün olduğunu hesap ediyorum o zaman çıkmadı. 17.gün çıktı
Birkaç fotoğraf ekliyorum en koyu olduğu ve azaldığı günleri , oradan yorum yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Üstlerine ya da yanlarına falan yazmadım çünküO zaman pozitif oldukça net çıkmış , ovülasyon testlerinizin fotoğrafı duruyor mu
Bence kesin hamilesin canım ilk testini erken yapmışsın ama kan ver şimdiden hayırlı olsunBirkaç fotoğraf ekliyorum en koyu olduğu ve azaldığı günleri , oradan yorum yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Üstlerine ya da yanlarına falan yazmadım çünkü
Çok teşekkürler Bugün verdim 40,24 çıktı ama 6 gündür lekelenme devam ettiği için pazartesi bir daha vereceğim. İnşallah güzel bir artış görebilirimBence kesin hamilesin canım ilk testini erken yapmışsın ama kan ver şimdiden hayırlı olsun